Februarie 17, 2023
Vedete înșelate de parteneri. După Jennifer Aniston, pe listă e și prezentatoarea Ilinca Vandici
Mai multe vedete din România și din străinătate au fost înșelate de partenerii lor, unele au trecut peste infidelitate, iar altele au pus punct relației.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Brad Pitt a înșelat-o pe Jennifer Aniston cu Angelina Jolie

Jennifer Aniston a fost căsătorită cu Brad Pitt între 2000 și 2005. Celebra actriță care acum are 54 de ani a fost înşelată de Brad Pitt cu Angelina Jolie în timpul filmărilor peliculei “Mr. and Mrs. Smith”. Jennifer şi Brad au divorţat în acelaşi an, scrie okmagazine.ro

S-a zvonit însă că motivul divorțului ar fi fost faptul că actrița nu își dorea copil, însă de curând a dezmințit aceste speculații. „S-a vehiculat intens scenariul că soțul m-a părăsit că nu voiam să îi fac copii. Sunt numai minciuni, la ora aceasta chiar nu am nimic de ascuns.”, a spus vedeta din „Friends” într-un interviu.

Jennifer Aniston și Brad Pitt, Getty (1) jpg 

Ashton Kutcher a înșelat-o pe Demi Moore

Demi Moore și Ashton Kutcher s-au căsătorit în anul 2005. Deși nu le-a păsat la început de diferența de vârstă dintre ei, ea avea 43 de ani, iar el doar 27, pe parcurs problemele au apărut.

Actorul i-a cerut acesteia să întrețină relații intime în trei, iar ea a acceptat. „Am vrut să îi arăt cât de grozavă și de amuzantă pot fi”, a spus Demi Moore, potrivit mirror.co.uk. Celebrul cuplu a avut două experiențe de acest gen, iar actrița a catalogat totul ca fiind o mare greșeală.

Ulterior, cei doi au ajuns la divorț. Abia după separare Demi Moore a dezvăluit public că Ashton Kutcher  a înșelat-o de două ori.

demi moore ashton kutcher jpeg 

Eva Longoria, înșelată de mai multe ori

Eva Longoria  a fost căsătorită trei ani de zile cu jucătorul de baschet din NBA, Tony Parker. Cei doi au divorţat după ce Eva a descoperit că a fost înşelată de mai multe ori. Actriţa i-a găsit în telefon mesaje de la soţia unui coechipier, scrie zutv.ro.

Eva Longoria (6) jpg 

Ilinca Vandici, înșelată de Ciprian Marica

În anul 2011, prezentatoarea Ilinca Vandici forma un cuplu cu Ciprian Marica, care la acea vreme era unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști din România. Toți se așteptau să se căsătorească, însă brusc au pus punct relației.

Invitată cu ceva vreme în urmă la podcastul lui Radu Țibulcă, Ilinca Vandici a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Ciprian Marica. Ea a detaliat cum reușea să-l prindă de fiecare dată când o înșela. „Nu știu să-ți spun cum, dar aflam! Venea o prietenă care-mi spunea că are o prietenă care-i spune că e plecat…acolo. Aflam, pur și simplu. Din întâmplare, mă uitam pe Facebook la nu știu cine și o vedeam pe nu știu care în poză la terasă, recunoșteam terasa”, a povestit Vandici.

Se certau des, iar ea a recunoscut motivele. „Infidelitatea lui! A lui, doar nu a mea”, a mai spus Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici şi Ciprian Marica  s au cunoscut în octom  brie 2009  S au despărţit  în septembrie 2011,  iar acum o lună au  redevenit, în mare  secret, un cuplu jpeg 

Tudor Ionescu de la Fly Project a înșelat-o pe Anamaria Ionescu

În anul 2011, Tudor Ionescu și Anamaria, fostă prezentatoare de televiziune, au fost despărțiti. El a înșelat-o, însă ea l-a iertat. „Consider că oamenii merită a doua șansă. Deja de la a doua e un caz pierdut, pentru că nu știi niciodată ce poate ieși. Multă lume ne-a întrebat dacă e ok să vorbești despre asta la televizor, că e o chestie intimă din viața noastră. Eu consider că e ok. În primul rând, noi suntem super mega transparenți. Nu consider că dacă apari la televizor, trebuie să afișezi o viață perfectă, ideală, totul e roz. Înainte de această infidelitate, dacă m-ai fi întrebat dacă pot trece peste așa ceva, aș fi spus că nu, sub nicio formă. Iată că viața m-a pus în fața faptului împlinit și mi-am dat seama că dacă iubești cu adevărat o persoană și simți că poți să construiești ceva cu ea, că poți să treci peste acel moment, în sensul în care să nu reproșezi. Dacă simți că vrei să încerci să faci un efort pentru a uita, fă-o.", a declarat Anamaria Ionescu recent, pentru wowbiz.ro.

„Împăcarea nu a fost ușoară. Am stat mai mult de 6 luni separați. Eu mă așteptam să fie lapte și miere. Mă gândeam că o să îmi ceară în fiecare zi scuze, dar nu. Am luat-o de la 0, după ce ne-am împăcat prima oară, am simțit că ceva nu e în ordine, scârțâie, ne-am mai despărțit o lună, nu ne-am vorbit deloc și acela a fost momentul în care ne-am dat seama că nu putem unul fără altul”, a mai mărturisit soția lui Tudor de la Fly Project.

tudor ionescu anamaria jpeg 

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0962579250336