August 29, 2022
Vedete cu pasiuni costisitoare! Pe ce a cheltuit Megan Fox primii bani obținuți din actorie
Atunci când rostim cuvântul viciu ne gândim, fără să vrem, fie la tutun, consumul excesiv de alcool sau la stupefiante. Iată care sunt cele mai neobișnuite dependențe ale vedetelor de la Hollywood!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Megan Fox nu se mai satură de pantofi 

Megan Fox este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la Hollywood, deși în ultima perioadă nu s-a mai remarcat prin prisma rolurilor din filme, ci datorită poveștii de dragoste pe care o trăiește alături de rapperul MGK.

Actrița nu este dependentă de tutun sau alcool, ci are un viciu cu care multe dintre femei se luptă, deși nu întotdeauna o recunosc. Megan este fermecată de pantofi.

Cu cât mai multe perechi, cu atât mai bine. Prețul nu este o problemă pentru că are o avere frumușică în conturi! Megan Fox povestea, dezinvolt, că din primul său salariu, obținut ca actriță, și-a achiziționat o pereche de pantofi marca Roberto Cavalli pentru care a plătit aproape 600 de dolari americani. 

Ben Affleck, dependent de pariuri și poker 

Soțul lui Jennifer Lopez are o slăbiciune pentru jocurile de noroc, deși în ultima perioadă nu au mai apărut știri care să povestească despre pasiunea care îi creează goluri în cont celebrului actor. Ben Affleck este dependent de tutun.

De nenumărate ori a fost surprins în timp ce trăgea cu sete din țigară. Nu doar tutunul îi creează bătăi de cap și și pasiunea pentru jocurile de noroc. În trecut, actorul obișnuia să joace poker de patru ori pe săptămână, iar miza nu era deloc una mică. Nu doar o singură dată Ben Aflleck a pierdut 20.000 de dolari, după o seară nereușită de poker!

Cheryl Cole are o relație specială cu...morcovii 

Cheryl Cole are 39 de ani și o formă fizică de invidiat. Se pare că artista își menține trupul tras ca prin inel nu doar prin antrenamente la sală, ci și consumând cantități industriale de suc de morcovi!

Apropiații artistei au dezvăluit că Cheryl consumă chiar și opt pahare de suc de portocale pe zi, așadar putem spune, fără să ne înșelăm că artista este dependentă de el! Cel puțin, spre deosebire de Ben Affleck, nu are un viciu care să îi facă mari pagube din punct de vedete financiar! 

Sursa - click.ro

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68501257896423