Mai 13, 2022
Vedete care au și alte joburi: Matthew McConaughey e profesor, Sandra Bullock e șefă de patiserie
E greu să ne imaginăm că vedetele mai pot face și altceva în afara profesiei care le aduce glorie și bani. Și totuși, uneori au timp să se dedice unui hobby sau unui vis în care cred. Sau, pur și simplu, unei afaceri. Așa că Madonna a scris o carte pentru copii, Matthew McConaughey predă la o universitate, Sandra Bullock are o afacere cu o patiserie, iar Shaquille O’Neal face pe DJ-ul.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ideea e clară: în orice domeniu este loc pentru toată lumea, iar starurile dovedesc că știu să-și folosească aptitudinile și în alte direcții.
Bright Side ne dezvăluie ocupațiile neașteptate ale unor vedete de la Hollywood.

Justin Timberlake a investit în Myspace

Cântărețul are propria lui rețea de socializare. Cu câțiva ani în urmă, el a investit în transformarea vechii platforme Myspace într-una nouă, dedicată în special muzicienilor lor și artiștilor. Apoi rețeaua a lansat serviciul Myspace TV, în cooperare cu Panasonic. Atât de convins a fost Timberlake de succesul acestei companii, încât a cumpărat-o cu 35 de milioane de dolari.

 

Tom Selleck are o plantație de avocado

Emblema anilor '80 deține o fermă cu un teren de opt hectare pe care cultivă avocado, în Westlake Village, California.

 

Madonna a scris cărți pentru copii

Deși nu o arată, vedeta iubește copiii. Și a și scris mai multe cărți de povești. Volumele ei se concentrează pe puterea fetelor și le transmite acestora cum să-și găsească chemarea și să creadă în ele. Cărțile sale pot fi cumpărate de pe Amazon.

 

Sandra Bullock deține o patiserie în Austin

Una dintre cele mai populare actrițe de la Hollywood, Sandra este coproprietara unei patiserii în Austin, Texas, numită "Walton’s Fancy and Staple".

 

James Franco, scriitor și profesor la colegiu

Actorul este și autorul unor volume de poezie. Întrebat despre diferența dintre admiratorii filmelor sale și cei ai poeziei lui, el a răspuns: "Știu că viața mea de actor o eclipsează pe cea de poet, dar asta îmi permite să câștig admiratori care probabil că n-ar citi o carte de poezii."
Starul este și profesor. Din păcate, el se confruntă acum cu acuzații de hărțuire sexuală, formulate recent de câteva foste studente.

 

Jay Z deține o agenție de sport

Roc Nation Sports, o agenție de sport din Los Angeles, deținută de soțul lui Beyonce se ocupă de baschet, baseball, fotbal american și alte sporturi, extinzându-se în domeniul divertismentului. Întrebat dacă poate fi muzician și om de afaceri în același timp, Jay Z a răspuns glumind: "Există credința asta, că poți fi bun la un singur lucru. Nu-i așa. Vedeți, pot să merg și să mestec și gumă."

 

Beyoncé se ocupă de livrări produse vegane

Cântăreața apreciază dietele vegane. Ea s-a asociat cu Marco Borges, renumit fiziolog, lansând o firmă de livrare a produselor vegane. Compania se numește 22 Days Nutrition și vinde numai produse preparate din plante.

 

Matthew McConaughey predă la facultate

Studenții de la Universitatea din Texas au acum șansa de a-l avea ca profesor pe Matthew McConaughey. Începând din această vară, starul va preda cursurile de scenariu din cadrul departamentului Radio-Televiziune-Film. "Este cursul pe care mi-aș fi dorit să-l fac când învățam la școala de film", a declarat actorul.

 

Lady Gaga a colaborat la o carte de rețete

Vedeta a făcut echipă cu tatăl ei la redactarea unei cărți de rețete italiene, intitulată "Joanne Trattoria Cookbook". Joe Germanotta, tatăl artistei, deține și restaurantul Joanne Trattoria din New York City. Lady Gaga a scris despre tradiția preparatelor italiene în familia ei.

 

Ashton Kutcher a investit în Airbnb, Skype și Spotify

Kutcher este și un om de afaceri care bagă milioane de dolari în investiții profitabile. Cele mai bune "mișcări" au fost investițiile în Skype și Airbnb cu mult înainte ca aceste nume să devină ceea ce sunt azi. El a investit apoi și în Spotify, un serviciu care continuă să crească.

 

Marilyn Manson este pictor

Excentricul star rock obișnuiește să picteze în timpul liber, iar câteva dintre lucrările sale au fost expuse într-un vernisaj la Londra.

 

Akon are o mină de diamante în Africa de Sud

Cântărețul deține o mină de diamante, o afacere grea, dar profitabilă. Lui Akon nu-i place să vorbească prea mult despre asta, poate și pentru că extracția în sectorul diamantelor este asociată cu corupția și abuzurile. Întrebat despre această afacere, Akon a răspuns sec: "Și ce dacă am o mină de diamante?".

 

Steven Seagal a lucrat în poliție

Actorul a lucrat part-time în biroul șerifului din Jefferson Parish, Louisiana. Și a făcut asta mai mult de un deceniu! El le-a predat agenților lecții de arte marțiale și deține o diplomă de training emisă de o instituție didactică a poliției din Los Angeles.

 

Sursa - eva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.5399169921875