Iunie 29, 2020
Usturoiul curățat în apă fierbinte, cel mai nou truc în bucătărie. Cât e de eficient
Întrebați bucătarii despre cea mai bună modalitate de a curăța un cățel de usturoi și veți primi un răspuns diferit de fiecare dată. Frecat între palme, zdrobit ușor cu un cuțit, aruncat pe tocător... Trucurile sunt multe, iar unul a luat internetul cu asalt.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Se pare că "moda" de a curăța usturoiul în apă fierbinte a revenit în atenția internauților datorită chef-ului Nadiya Hussain, câștigătoarea unui celebru show de gătit din Marea Britanie. În cel mai recent documentar al său, Nadiya curăță usturoiul înmuind căţeii într-un bol cu ​​apă clocotită.

După câteva căutări pe internet, bucătarii amatori au descoperit că trucul ei nu este chiar nou, el circulând pe forumurile alimentare din 2012.

Chiar și așa, mulți l-au întâlnit abia acum și au decis să-l încerce. Astfel, au pus apa la fiert și, după ce a dat în clocot, au turnat-o peste cățeii de usturoi.

După un minut de așteptare, ei au încercat să decojească şi să vadă cât de rapid e procesul. Verdictul final? Trucul functionează, dar cu siguranţă a durat ceva timp până când a fiert apa, s-a răcit puțin și s-au înmuiat cățeii astfel încât să poată fi curăţaţi.

Metoda arde puțin degetele, potrivit lor, și e posibil să nu fie chiar cea mai eficientă, deși funcționează.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.83217978477478