Octombrie 17, 2017
Un nou membru de familie, va apărea în curând în familia jurnalistului Gheorghe Gonța
Toamna se numără bobocii, despre asta ne vorbesc numeroasele apariții pe lume, a copiilor de vedete autohtone, anume în acest anotimp frumos. Jurnalistul Gheorghe Gonța va mai avea un nou membru de familie. E vorba de un băiețel.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Anul 2017 se pronunță a fi un an productiv. În familiile vedetelor noastre au apărut minuni nemaipomenite.

O astfel de minune se prevede și în familia prezentatorului TV, Gheorghe Gonța.

Jurnalistul a împărtășit recent publicului larg marea fericire din familia sa.

Un nou membru de familie acuș, acuș are să îi îndrăgostească cu prezența sa pe lume.

Celebrul jurnalist și prezentator Gheorghe Gonța știa încă din vară că așteaptă un nou bebeluș împreună cu soția sa, însă micuțul abia în toamnă și-a lăsat publică apariția genului.

Viitorul membru de familie a prezentatorului TV, i-a făcut ziua mai bună, după ce în această săptămână și-a arătat genul din care face parte.

Odată ce s-a aflat ce se ascunde în burtica soției lui Gheorghe Gonța, urmează marea luptă pentru numele copilașului.

”Știm că așteptăm al doilea copil din vară, doar că până astăzi se ascundea de la a ne arăta cine e. Eu aș fi fost la fel de fericit dacă ar fi fost fată, nevasta însă e mai încântată că e băiat. Problema e că acum începe bătălia dintre mine și soție pentru numele băiatului,” a mărturisit fericitul tătic Gheorghe Gonța pentru ea.md

Prezentatorul TVC21 care este un învingător din sine, se teme că are să piardă bătălia în fața soției sale:
”Și dacă eu sunt obișnuit să înving mereu în toate și cu toți, de data asta nu sunt la fel de sigur. În timp ce scriu aceste rânduri, ea deja încearcă să mă convingă să-l numim aşa cum vrea ea. Mai vedem noi! Ionuţ, băiatul nostru de 3 ani, ştie că va avea un frăţior şi ne povesteşte mereu că-l va iubi, că-i va da jucăriile sale. Ei, asta el acum aşa zice, în partea ce ţine de jucării. Datoria noastră e să-i facem prieteni pe viaţă şi aşa vom face!”

La întrebarea dacă ar planifica și o fetiță, soții sunt încă rezervați și se bucură de ce le-a oferit Cel de Sus la moment!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.91321587562561