Iunie 08, 2018
Un nou cuplu s-a format la Hollywood! Keanu Reeves și Halle Berry sunt împreună!
Cine s-ar fi gândit că așa ceva este cu putință? Keanu Reeves și Halle Berry să formeze un cuplu? Nimeni! Dar uite că acești doi actori faimoși de la Hollywood au reușit să ne uimească!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

De mai bine de două săptămâni se tot zvonea că actorul Keanu Reeves și Halle Berry sunt împreună. Ei au fost văzuți împreună după ce au început filmările pentru filmul "John Wick: Chapter 3", unde ambii actori vor interpreta roluri semnificative. Pe platourile de filmare, Keanu și Halle, nu că s-au împrietenit, ci între ei s-a iscat ceva mai mult decât doar o simplă prietenie. 

 

 

„Halle şi Keanu se întâlnesc. Au început să se vadă chiar înainte de a începe să filmeze împreună. După câteva discuţii mai profunde, şi-au dat seama că între ei e ceva mult mai puternic decât o simplă prietenie” - a afirmat pentru o revistă cu renume un prieten apropiat al actorilor. 

Ambii actori au avut tragedii în dragoste, Halle niciodată nu a fost fericită, trăind diverse povești de dragoste care s-au terminat cu eșecuri. Keanu și-a pierdut iubita pe numele Jennifer Syme, într-un accident rutier. De atunci, nu s-a mai încumetat să înceapă alte romane de dragoste, devenind închis în sine și izolat. 

 

 

Halle Berry are 51 de ani, și este cu doi ani mai mică decât starul de la Hollywood. Fanii au început să viseze la nunta dintre cei doi, considerând că ar forma un cuplu trăsnet.

 

 

 Amintim că, în decembrie al anului 2017, Halle s-a despărțit de iubitul ei, Alex da Kid, care era cu 16 ani mai mic decât ea. Ei au format un cuplu timp de doar câteva luni. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0825614929199