Martie 12, 2022
Un filmuleț cu un băiețel singur care trece granița în Polonia e viral. Imaginile care au înduioșat
Un filmuleț cu un băiețel singur care trece granița în Polonia e viral. Acesta plânge necontrolat și este imaginea reală a poporului ucrainean care trece prin clipe de coșmar de când rușii le-au invadat țara și le-au declarat război.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Videoclipul care e popular în mediul online arată un băiat care plânge în timp ce își poartă lucrurile într-o pungă de plastic. Acesta merge spre granița cu Polonia, din dorința de a se salva de tensiunile în creștere din țara sa. Se spune că videoclipul a fost filmat în satul polonez Medyka, situat de-a lungul graniței cu Ucraina.

Un filmuleț cu un băiețel singur care trece granița în Polonia e viral

Mai mulți ucraineni fug în Polonia și în țările din apropiere.Aceștia caută cazare și un loc cald unde să doarmă. În tot acest timp, casele lor sunt distruse de bombardamente, iar Rusia continuă să trimtă trupe în Ucraina pentru a cuceri ce și-au propus.

De când videoclipul a fost încărcat pe Twitter, acesta a stârnit o mulțime de emoții în rândul oamenilor din întreaga lume. Aceștia și-au exprimat îngrijorarea față de bunăstarea băiețelului și s-au întrebat dacă călătorește cu familia sau singur, scrie economictimes.com.

Videoclipul a fost surprins de reporterii Reuters și distribuit de organizația media CNN.

Vezi VIDEO AICI.

Sursa:catine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0411455631256