Noiembrie 21, 2016
Un cunoscut brand italian i-a propus actorului Robert de Niro să devină model!
Fără îndoială, Robert de Niro, în vârstă de 73 de ani este un actor desăvârșit. Orice film în care apare el are un succes absolut. Recent, actorul a semnat un contract de publicitate, pentru cel mai de lux brand de îmbrăcăminte pantofi și parfumuri pentru bărbați.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Figura lui Robert de Niro urmează să apară în reclamele produselor de brand Ermenegildo Zenga. Deja în primăvară în Los Angeles va fi filmat un fil și vor apărea o serie de fotografii în care Robert de Niro va face publicitate brand-ului. Pentru acest proiect, i se va alătura actorului, celebrul McCall Lombardi. Celebritățile vor prezenta haine pentru cei mai eleganți, rafinați și de succes bărbați ai lumii.

De asemenea, este de reținut faptul că în acest an, Președintele în funcție, Barack Obama, a declarat că intenționează în data de 22 noiembrie să înmâneze Medalia Libertății actorului Robert de Niro. Aceasta este cea mai înaltă distincție de stat al Statelor Unite ale Americii care premiază civilii care au schimbat țara în bine.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.8620471954346