Mai 31, 2023
Un cântăreț de operă și-a organizat nunta în curtea primăriei Chișinău
Cântărețul de operă moldovean, Alexei Botnariuc, s-a căsătorit pe 28 mai curent. Ceremonia s-a desfășurat într-un loc neobișnuit – în curtea Primăriei Chișinău.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Evenimentul a fost salutat de edilul capitalei, Ion Ceban, care a urat cuplului fericire. În acest context, Ion Ceban a declarat că Primăria Chișinău va lansa o inițiativă prin care, o dată pe an, va oferi unui cuplu posibilitatea de a-și organiza nunta în ograda instituției, scrie newsmaker.md

Alexei Botnariuc și partenera sa, Elena, și-au unit destinele pe 28 mai. Cuplul și-a organizat nunta în curtea Primăriei municipiului Chișinău. Edilul capitalei, Ion Ceban, a fost cel care a confirmat informația și a publicat imagini de la eveniment pe o rețea de socializare.

Возможно, это изображение 2 человека, цветок и свадьба

„Unii consilieri tare s-au agitat din cauza evenimentul care a avut loc duminică în ograda primăriei. Și noi vom spune, da, la orce eveniment frumos de acest fel. Lasă lumea să se căsătorească și să aibă viață frumoasă, iar primăria doar a dat voie ca acest eveniment frumos să fie organizat, fără bani și alte cheltuieli ale primăriei”, a scris Ceban pe pagina sa de Facebook.

Возможно, это изображение 13 человек

Primarul a relatat că cuplul a căutat mult timp un loc potrivit pentru ceremonie, care să corespundă imaginii și atmosferei evenimentului.

FOTO Un cântereț de operă și-a organizat nunta în curtea primăriei Chișinău. Ceban: Deschide o nouă pagină în istoria instituției

„Tinerii au avut curajul să scrie o solicitare către Primăria Chișinău, cerând permisiunea de a se căsători în curtea clădirii proiectată de arhitectul Alexandru Bernardazzi. Și am răspuns afirmativ. Echipa Primăriei Municipiului Chișinău le urează tinerilor căsătoriți fericire!”, a declarat primarul.

În context, Ion Ceban a spus că inițiativa neobișnuită a familie Botnariuc deschide o nouă pagină în istoria Primăriei Chișinău. Edilul a menționat că o dată pe an, primăria va oferi posibilitatea unui cuplu să-și sărbătoarească nunta în curtea instituției. Ceban a precizat că detalii în acest sens vor fi comunicate uletrior.

FOTO Un cântereț de operă și-a organizat nunta în curtea primăriei Chișinău. Ceban: Deschide o nouă pagină în istoria instituției



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.86661338806152