Octombrie 28, 2020
Uma Thurman, îndrăgostită din nou. Cine îi provoacă fluturii în stomac
Actriţa de 50 de ani pare să fi redescoperit dragostea atunci când se aştepta mai puţin, date fiind restricţiile pandemice.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ema Thurman și Peter Sabbeth s-au întâlnit întâmplător pe plaja din Sag Harbor în această vară. O sursă apropiată lor a declarat următoarele:

„Peter habar n-avea cine era Uma la acea vreme. Mergea pe plajă, cunoscută local ca Long Beach, lângă el, așa că el a rugat-o să-și urmărească câinele în timp ce înota. ” 

Thurman pare un suflet sensibil. Este un iubitor de câini și a fost fotografiat plimbându-și puiul de ogar.

„Uma a spus OK, și-a urmărit câinele în timp ce înota și acum, câteva luni mai târziu, sunt îndrăgostiți nebunește și caută să cumpere o casă împreună în Hamptons”, a declarat aceeași sursă.

Actrița din „Pulp Fiction”, Thurman, în vârstă de 50 de ani, a fost în carantină în Hamptons în ultimele luni, împreună cu cei trei copii ai săi.

Are o fiică, Maya, și un fiu, Levon, cu fostul soț Ethan Hawke. Cuplul s-a separat în 2003 și au finalizat divorțul doi ani mai târziu.

Ea are, de asemenea, o fiică, Rosalind (alias Luna), alături de finanțatorul francez Arpad Busson, de care s-a despărțit în 2014. 

Uma Thurman a vorbit despre dificultățile cu care s-a confruntat în viața personală. Ea a spus în 2005, după ce a jucat o femeie singură în filmul „Prime”:

„Știu cum este să te trezești un deceniu mai târziu și să fii singură din nou și singură din nou, și crezând că ai un plan și planul a fost deraiat”, spunea ea, la vremea respectivă, invitată în emisiune la Oprah.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.59504389762878