Mai 23, 2023
Trucurile la care apelează Teo Trandafir pentru a nu se îngrășa
Orice fost supraponderal știe că adevărata provocare a slăbitului nu este procesul în sine, ci menținerea. Indiferent prin ce mijloace a fost obținută slăbirea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Teo Trandafir nu a ținut niciodată secret faptul că și-a micșorat stomacul, printr-o intervenție chirurgicală, dar asta nu-i diminuează cu nimic meritele, căci cunoscutul om de televiziune reușește să se mențină de ani buni la o greutate constantă, sănătoasă, scrie okmagazine.ro

Și chiar dacă a povestit de multe ori cum a făcut, ce a mâncat și care este noul stil de viață, cert este că Teo Trandafir fascinează, după ce și-a transformat total viața.

Ea a acordat un interviu recent publicației viva.ro, unde a reamintit câteva aspecte importante ale stilului de viață pe care l-a adoptat, după ce a slăbit peste 60 de kilograme!

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Vedeta de la Kanal D explică pe înțelesul tuturor care sunt secretele sale de menținere. Este vorba, probabil, despre cel mai indicat regim de viață, unul prietenos, care nu-ți frustrează organismul, un stil de viață în care poți mânca orice, însă grija adevărată stă ... în cantitate.

Teo Trandafir Teo Show Kanal D ok jpg

Teo Trandafir spune în interviu că mănâncă foarte puțin și deloc după ora 17:00, dar gustă orice. Pentru ea, „cantitatea este secretul”.

”Mănânc foarte, foarte puțin. Iau o farfuriuță de cafea și îmi imaginez că este un platou, în loc de lingură folosesc o linguriță. Nu mai mănânc după ora 17.00, este un fel de fasting pe care îl practic fără să vreau. Mănânc împreună cu colegii mei și apoi mănânc a doua zi tot împreună cu ei. Mănânc absolut orice, nu pot să beau nimic acidulat, nici măcar un pahar de vin.”, explică Teo Trandafir.

”Eu combin orice cu orice pentru că știu că voi mânca două linguri și mă opresc. Cantitatea este secretul. Mecanic nu pot face excese, pentru că am stomacul foarte mic.”, a dezvăluit prezentatoarea Kanal D, care a discutat și cu OK!Magazine, anul trecut. Atunci Teo Trandafir a vorbit despre viața sa de familie, alături de Maia, fiica adolescentă.

Teo Trandafir   Kanal D (4) jpg

Atunci, Teo mărturisea candid: ”Niciodată nu intru în camera Maiei, aşa cum nici ea nu intră niciodată în camera mea.”

Și a dezvoltat subiectul ”alte limitări”.

”Noi suntem nişte oameni foarte liberi şi toţi cei care au intrat în contact cu noi au fost puşi în situaţia de-a respecta asta. Nu întrebi niciodată ce vorbesc la telefon, nu-mi spui niciodată „Nu vreau!“ – poţi să formulezi altfel, eu n-o să spun niciodată „N-ai voie!“, ci „Poţi să încerci, dar în locul tău, m-aş gândi de două ori.“ Şi, dacă vine plângând şi-mi spune că am avut dreptate, nu mi-ar plăcea să audă acel „Ţi-am spus eu!“, pentru că nu ajută cu nimic. La noi în casă nu se admit tonul ridicat, invectivele de vreun fel, blamările de vreun fel.”, a mărturisit cunoscutul om de televiziune revistei OK!Magazine.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0564744472504