Octombrie 05, 2022
Trucul lui Kate Middleton pentru a rezista ore întregi în pantofi cu toc
Cum reușește Kate Middleton să reziste ore întregi în pantofi cu toc, zile la rând, așa cum s-a întâmplat și recent, în perioada de priveghi și înmormântare a Reginei Elisabeta a II-a. Se pare că prințesa are un truc special care o ajută să reziste mai ușor în ținute elegante, ce implică pantofi cu tocuri înalte.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Kate Middleton este considerată pe bună dreptate un fashion icon, deoarece arată în toate aparițiile ei publice afișează un aspect ireproșabil. Este una dintre cele mai elegante fețe regale și sunt foarte rare aparițiile în care poartă pantofi cu talpă joasă

Kate Middleton este recunoscută și apreciată pentru ținutele ei fără cusur. Aceasta poartă deseori rochii elegante și tocuri, iar pantofii nu par să-i creeze niciodată probleme de mobilitate. Acest lucru se datorează unui truc simplu și util.

Prince William celebrates his 40th birthday! **FILE PHOTOS**

Acest lucru se datorează unui truc simplu și util. Kate poartă de cele mai multe ori dresuri nude și talpici în partea de jos, care ajută la fixarea picioarelor în interiorul pantofilor, potrivit ego.ro.

Dresurile ei favorite par să fie cele de la John Lewis care au tălpici transparente pe talpă, pentru a preveni alunecarea picioarelor din pantofi.

Royals first day at Lambrook School, Ascot, UK - 07 Sep 2022

Acești ciorapi costă doar 7 dolari și sunt disponibili pe culorile nude, negru și maro. Pentru un plus de confort, dresurile au extra Lycra care le ofera mai multa elasticitate.

Crespondentul regal Victoria Arbiter a declarat pentru publicația Business Insider că femeilor din familia regală li se cere adesea să poarte astfel de ciorapi nude: 'Aș spune că aceasta este într-adevăr singura regulă rigidă și constantă în ceea ce privește ceea ce cere Regina.'

*NO UK* Duchess Of Cambridge  Arrives To Present The Queen Elizabeth II Prize For British Design

În plus, un alt truc ce asigură confortul picioarelor îl constituie pantofi care sunt mai mari. Aceștia asigură un plus de confort picioarelor după o zi lungă de angajamente.

Prince William and Catherine Princess of Wales  visit ATC Pirbright, Guildford, UK - 16 Sep 2022

Sursa - okmagazine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80573272705078