Aprilie 07, 2017
Trezește-ți sexualitatea
Se apropie vara, iar fetele deja își verifică își pun la încercare rezistența prin diete și obosesc în sălile de forță. Toate astea doar pentru ca pe plajă corpul lor să arate perfect. Însă silueta perfectă nu este îndeajuns pentru un corp sexy. Este important să te simți atrăgătoare, nu doar să arăți astfel.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Puțini din noi cunosc că există exerciții speciale care ne ajută să îmbunătățim rezistența sexuală. AQUARELLE ți-a pregătit o serie de exerciții ce te vor ajuta să-ți trezești energia interioară și să-ți tonifiezi mușchii implicați activ în timpul actului sexual.

Unul dintre momentele lucrurile la care trebuie să atragi atenția este respirația. Așază-te pe podea, încrucișând picioarele. Inspiră lent pe nas, numără până la cinci, apoi expiră. Repetă acest exercițiu timp de două minute dimineața și seara.

 

Pentru conturarea feselor și a suprafeței interioare a coapselor te va ajuta obișnuitul podișor. Îndeplinirea corectă a acestui exercițiu întărește mușchii pelvieni, care contribuie la dezvoltarea organelor genitale feminine. În plus, corpul tău va fi pregătit mai bine fizic pentru poziții sexuale noi.

 

Chiar și genoflexiunile obișnuite pot diversifica viața sexuală. Ele îmbunătățesc nu doar circulația anguină, dar și rezistența.

 

Pentru a obține o mai mare plăcere în timpul actului sexual te va ajuta și antrenarea mușchilor inferiori ai abdomenului. Unul dintre cele mai bune exerciții se consideră a fi planșa, care de asemenea întărește mușchii spatelui și îmbunătățește flexibilitatea. Efectuează exercițiul de câteva ori, mărind timpul de executare a fiecărei poziții.

 

Antrenorii susțin că aceste zece minute de antrenament zilnic vor ajuta la întărirea respirației, a nivelului de sensibilitate în timpul actului sexual și la intensificarea orgasmul. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.87411952018738