Septembrie 16, 2016
Trendurile toamnei 2016 în materie de încalțăminte
Pentru a face față toamnei, este nevoie de o plapumă și un motan. De fapt, pentru un plan perfect, lipsește o pereche de încățăminte mișto.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pentru a face față toamnei, este nevoie de o plapumă și un motan. De fapt, pentru un plan perfect, lipsește o pereche de încățăminte mișto. Fără ea, recunoaște, nu poți să ieși afară. În acest articol găsești doar cele mai actuale modele de încălțăminte pentru toamna 2016 — de la sandale și pantofi, până la botinele de care la sigur ți-a fost dor. 

Haide să luăm la rând fiecare trend în materie de încălțăminte din toamna 2016 care au avut onoarea să ajungă în top în acest an:

1. Încălțăminte cu vârf ascuțit
Pantofii, botinele și modelele de încălțăminte monquis cu vârful ascuțit au luat cu asalt podiumurile în speranța de a fi clasate pe primul loc. S-a întâmplat! Încălțămintea cu vârf ascuțit este hitul acestei toamne. Dacă nu ești sigură de comoditatea încălțămintei cu vârful lung, alege-ți modele cu vârful puțin mai scurt. 

2. Platforma înaltă
Acest model amintește despre încălțămintea strip, dar datorită culorilor care fac parte din aceeași gamă și decorului minimal, dobânesc un sens diferit. Acest model la sigur va înfrumuseța toamna din acest an. Ipotetic, modelul poate fi încălțat chiar și afară, dar asigură-te dacă tocul este lat și sigur, sau schimbă acest model pe unul cu talpa mai înaltă. 


3. Tocul sofisticat
Viața este prea scurtă pentru a o umple cu lucruri plictisitoare din garderobă. De aceea, în afară de pantofii cu toc cui, încearcă noile modele ale acestei toamne: tocul «picioruș de pahar» ca al lui Miu Miu, tocul ascuțit în jos de la Celine și Rodarte sau o structură complexă în stil Dolce&Gabbana. Ca opțiune, încearcă încălțăminte cu platformă neordinară. 

4. Încălțăminte cu talpa joasă
Acesta este anume acel model de pantofi cu toc scurt în care te simți confortabil. Printre favoritele designerilor sunt pantofii slip-ons, monquis, chelsea și tocurile still kitten heels. Atrage atenție și la cizmele cu talpă dreaptă ca la Rick Owens — o să-ți prindă bine la sfârșitul toamnei. 

5. Botine brutale
Brandurile Alexander Wang, Chanel și Valentino au redat stilul biker în creațiile lor. Brutalitatea încățămintei acestor branduri au creat-o culorile închise, talpa tractor, dantelele și curelele. Brandul Louis Vuitton ne-a bucurat cu botinele fumurii pe un toc sigur, iar Burberry Prorsum cu duetul printului de toamnă și piele de reptile.

6. Botinele
Începutul toamnei este un moment potrivit de a purta botine cu vârful dezgolit sau cu talpă dreaptă. Astfel de model se regăsește în colecțiile Alexander Wang și Prada. Sunt populare botinele clasice de culoare neagră mat cu un decor maximal în care se regăsește o cataramă lată sau o pereche de curelușe (Victoria Beckham sau Ralph Lauren), de asemenea, și ansamblul de modele din piele întoarsă cu nuanțe discrete. 

Creațiile în formă de camuflaj sau desen geometric, ca la Maison Martin Margiela și Salvatore Ferragamo, e ceva față de ce greu poți rezista.

7. Cizme Hessian
Cea mai bună încălțăminte pentru sfârșitul toamnei, început de iarnă, sunt cizmele lungi până deasupra genunchiului. Acestea se poartă deja deasupra pantalonilor, acest lucru este valabil nu doar pentru femeile suple — fapt dovedit de brandul Altuzarra. Pentru o toamnă caldă, designerii propun modele din piele întoarsă cu talpă deschisă în urmă. Acestia se combină frumos cu stilul lenjeriei de corp și military. 

8. Încălțăminte sport-chic
Pe lângă adidași, pe timp de toamnă, se potrivesc perfect botinele pe toc cu elemente de dantelă și țesături care seamănă cu cele create de Luis Vuitton. Cel mai bine e ca acestea să fie modele cu flori, cu un contrast de dantele sau cu un decor funky.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65288209915161