Octombrie 23, 2020
TREND ALERT: Se poartă pantalonii foarte lungi
Nu se surprinde faptul că piesele retro revin în trend, piesele vintage devin moderne, iar aspectul vechi este căutat mereu. Spre exemplu, designul pantalonilor foarte lungi, ce se trage din 1970, a fost preferat în moda street style de la Săptămânile Modei, putând observa pe străzi reinterpretări nostalgice ale perechilor de jeans.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ușor de stilizat, aceste piese se axează pe o personalitate liberă, în care încălcarea normelor a devenit noua normă. Și nu doar în moda street style am observat acest trend, căci și designerii au ținut să se plieze pe dorințele tuturor, cum ar fi Balmain și Victoria Beckham, ce au oferit look-uri moderne. 

Pantalonii aceștia au un efect de a lungi picioarele, dar și de a pune în evidență talia, fiind cu precădere aleși cu o talie înaltă. De asemenea, materialele în care sunt găsiți variază, existând unele fluide, dar și unele mai dure, cum ar fi denimul.

Cum se întâmplă cu multe alte piese, la Săptămânile Modei am văzut multe propuneri cu privire la stilizarea acestui design, observând atât ținute casual, cât și unele elegante, iar pantalonii ce atingeau străzile, la propriu, au fost vedete, pentru versatilitatea de care dau dovadă. Iată câteva propuneri de styling, care ar putea să-ți fie utile. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0801656246185