Septembrie 29, 2022
Tragedie cumplită în lumea muzicii! A murit celebrul Coolio, unul dintre cei mai cunoscuți rapperi
Cântărețul american Coolio a murit. Era unul dintre cei mai populari rapperi, hiturile "Gangsta's Paradise" și "Fantastic Voyage" fiind fredonate și în prezent, la aproape 30 de ani de când au fost lansate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Știrea morții rapperului american Coolio a fost dată de vechiul său manager, Jarel Posey. Artistul ar fi încetat din viață miercuri după-amiază, potrivit CNN.

„Suntem devastați de faptul că l-am pierdut pentru totdeauna pe prietenul și clientul nostru Coolio, care a decedat astăzi”, a transmis Sheila Finegan, actualul manager al artistului.

Cum a murit Coolio. Celebrul rapper avea 59 de ani

Vestea tragică a făcut repede înconjurul lumii. Nu este clar motivul morții. Departamentul de Pompieri din Los Angeles a confirmat că pompierii și paramedicii au răspuns la un apel îm care era semnalată o urgență medicală.

Ajunse la fața locului, echipajele au resuscitat un bărbat timp de aproximativ 45 de minute. Pacientul „a fost declarat mort cu puțin înainte de ora 17:00", a declarat Erik Scott, de la departamentul de Pompieri din L.A.

Coolio va rămâne nemuritor prin melodia „Gangsta's Paradise

Artistul, al cărui nume real este Artis Leon Ivey Jr, a vândut de-a lungul carierei sale peste 17 milioane de discuri.

Coolio a câștigat un premiu Grammy pentru piesa Gangsta’s Paradise și a fost unul din cele mai mari nume ale hip-hop-ului din anii 1990.

"Fantastic Voyage" a fost primul său hit, iar apoi a urmat, în 1995, probabil cel mai cunoscut cântec al său, „Gangsta's Paradise", care a făcut parte de pe coloana sonoră a filmului "Dangerous Minds", în joacă celebra Michelle Pfeiffer.

Sursa - click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.9334671497345