August 06, 2021
Tot ce trebuie să știi despre filmul-eveniment „House of Gucci”
Ridley Scott sapă adânc in secretele a trei generații ale dinastiei Gucci în următorul său film, programat să apară în toamnă. Creație, moștenire, putere, infidelitate… House of Gucci promite să ridice valul ce a acoperit treizeci de ani de afaceri secrete ale unei familii legendare în Italia – casa de moda Gucci. Pentru recreația sa, Ridley Scott va urmări în special povestea adevărată a Patriziei Reggiano, condamnată pentru asasinarea fostului ei soț, Maurizio Gucci. Roberto Bentivegna preia conducerea scenariului bazat pe cartea din 2001, scrisă de Sara Gay Forden: The Gucci Saga – From Luxury to Murder. Ridley Scott își produce filmul împreună cu soția sa Giannina Scott, Scott Free Productions și Kevin Walsh, scrie andreearaicu.ro.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Un casting de aur

Ca de obicei, Ridley Scott știe să pună piesele cap la cap cu măiestrie, fără să se grăbească. În timp ce lucra încă la „Ultimul Duel”, cu Ben Affleck și Matt Damon, s-a ocupat că distribuția din următorul său film să fie bine pusă la punct. Planificat inițial pentru Robert De Niro, rolul lui Rodolfo Gucci (fiul lui Guccio și tatăl lui Maurizio) a aterizat definitiv în mâinile lui Jeremy Irons. Aflat în pregătire pentru mai mult de un deceniu, filmul House of Gucci ar fi trebuit să o aibă pe Angelina Jolie la bord. Regizorul a negociat cu actrița în 2009 pentru a-i oferi rolul Patriziei Reggiano.

În final, Lady Gaga va juca rolul celei mai faimoase văduve negre din Italia. După ce a jucat În A Star is Born, cântăreața este pe cale să-și confirme talentul actoricesc într-un al doilea blockbuster. Adam Driver – cu care Ridley Scott a colaborat deja la „Ultimul duel” – va juca și el în film. Actorul nominalizat la Oscar pentru „Marriage Story” și „Blackkklansman” îl va interpreta pe Maurizio Gucci. Actrița franceză Camille Cottin va juca rolul Paolei Franchi, cea care a înlocuit-o pe Patrizia Reggiani în inima lui Maurizio Gucci.

Producția și lansarea filmului

Nu degeaba compania de distribuție MGM intenționează să lanseze lungmetrajul lui Ridley Scott în 2021 – anul acesta marchează 100 de ani de la fondarea brandului Gucci. Istoria casei de modă începe cu un magazin de articole din piele în inima Florenței. Încetul cu încetul, Guccio Gucci și-a dezvoltat afacerea până când a devenit marca pe care o cunoaștem astăzi. Lansarea filmului va avea loc în toamnă.

Primele imagini de la filmări

Lady Gaga a dezvăluit o imagine cu Adam Driver, în munți. Îmbrăcată în cea mai fastuoasă ținută de ski pe care ai văzut-o, ea stă alături de Adam Driver, care arată minunat într-un pulover de lână și ochelari oversized. Un cuplu demn de numele Gucci.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.82056021690369