Mai 17, 2017
Au anticipat sezonul estival! Top vedete care au ajuns la mare
Vara se apropie cu pași grăbiți, iar unele din vedetele noastre n-au stat să aștepte deschiderea oficială a sezonului. Au fost în călătorii, care și mai de care, și desigur n-au uitat să viziteze și marea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

De aceea am hotărât să facem un TOP al celor mai active și „nerăbdătoare” vedete autohtone care au fost încălzite de soarele exotic. 

Designerul Elena Bivol, alături de familie, a ajuns într-o destinație exotică, numele căruia este ținut în secret. Elena nu indică numele țării în care se află, însă publică fotografii cu micuța lor, bucurându-și fanii. 

Interpreta, Olia Tira, călătorește, utima vreme, tot mai des în Grecia, la sora și nepoata ei. Desigur nu ratează nici o șansă de a merge la mare. 

Citește și: Vezi în compania cui Olia Tira și-a petrecut ultima jumătate de an!

 

Nici Dj-ul Cristine Renard nu a ezitat să profite de soarele din Turcia.

 

 

Bloggerița și make-up artista, Ana Ciorici, pe lângă toate călătoriile pe care le are, a ales o destinație mai puțin cunoscută printre moldoveni. Aceasta a călătorit, împreună cu familia, pe insula Mauritius. 

Citește și: Ana Ciorici s-a lansat în vlogging. Video din Mauritius

 

De asemenea, prezentatoarea TV și bloggerița, Marinela Bezer a ales o locație exotică pentru a-și îmblânzi corpul cu razele soarelui. 

 

Interpreții, Igor Sîrbu și Adrian Ursu, împreună cu soția acestuia, Irina Negară, au fost Thailanda. Acolo au reușit să muncească, dar și să se odihnească.

 

 

 

Travel Bloggerița, Diana Mocanu a ajuns, de data aceasta, în Marocco și își împarte impresiile, chiar în acest moment. 

 

Nutriționista, Corina Dascălu, a decis să plece în celălalt capăt al lumii. Mai exact în Noua Zeelandă și Hawaii, unde a reușit să capteze peisaje de o frumusețe rară și sălbatică. 

 

Prezentatoarea TV, Corina Frumuzachi, a ales o vacanță romantică, de aceea a plecat în istoricul oraș Barcelona.

 

Prezentatoarele TV, Anișoara Loghin și Stela Dănilă au ales insulele Tenerife pentru o vacanță de vis. 

 

Modelul Anastasia Fotachi a fost în Egipt într-o mini vacanță, dar a reușit să se remarce și la concursul Miss Eco International. Acum, Miss Bikini 2015, se bucură de soarele din Ucraina. 

Citește și:  Anastasia Fotachi - fața unui brand de costume de baie

 

Interpreții Corina Țepeș și Costi Burlacu au petrecut și ei o vacanță de vis, la Dubai, de unde s-au întors cu un car de amintiri. 

 

 

Nu reușim să-i urmărim toate destinațiile vizitate, dar suntem siguri că modelului Xenia Deli a trecut și prin Miami, Florida.

Citește și: Și-a demonstrat formele ideale într-o nouă campanie de lenjerie intimă



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.55251240730286