Mai 31, 2023
Top influenceri din România. Cine sunt cei mai cunoscuți români de pe rețelele sociale
În preznet, tot mai multe persoane își doresc să devină cunoscute pe rețelele de socializare, să bifeze un număr cât mai mare de urmăritori și, implicit, de like-uri la postări. Potrivit unui clasament, în anul 2023, cei mai urmăriți români de pe rețelele sociale sunt Inna, Antonia, Delia și Dorian Popa.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dacă ar fi să dăm o scurtă definiție a cuvântului influencer ar fi aceea că un influencer este o persoană care poate influența deciziile urmăritorilor lui, datorită relației pe care o au cu aceștia, cunoștințelor și expertizei într-un anumit domeniu, cum ar fi: modă, călătorii sau tehnologie. Influencerii au adesea un număr mare de oameni care acordă o atenție deosebită opiniilor lor. Potrivit unor estimări, aproximativ 40% din populația lumii folosește rețelele de socializare. Miliarde de utilizatori caută diferite persoane pentru a-i ajuta să decidă ce să cumpere și ce tendințe să urmeze, scrie spynews.ro

Inna

Inna este artist, influencer și businesswoman. Vedeta are 3,1 milioane de urmăritori pe Instagram, iar postările ei depășesc 10 mii de like-uri. În ciuda faptului că are stiliști și o întreagă echipă care s-ar putea ocupa de aparițiile ei, aceasta declara în urmă cu ceva vreme că obișnuiește să aleagă piese vestimentare care o reprezintă.

„Moda este importantă pentru mine, dar nu sunt chiar o victimă a ei (râde, n. red.). Adică aleg mereu piese care îmi plac, care mă reprezintă, dar încerc să urmăresc și tendințele. Sunt foarte atentă la ținutele pe care le port pe scenă, la ședințele foto, în videoclipuri. Îmi iau inspirația de pe Pinterest, de la oamenii pe care îi văd pe stradă, pe Instagram., spunea Inna.

Inna super HOT în costum de baie în plină toamnă

Antonia

În anul 2021, Antonia era considerată cea mai influentă artistă din România, de pe Instagram, potrivit clasamentului celor de la StarNgage.com. Cântăreața are în prezent 2,8 milioane de urmăritori și o rată de engagement de 1,80%.

Antonia face Revelionul la Craiova. Show de 123.000 de euro la Universitate

Delia

Delia este artist, om de televiziune, compozitoare, fashion icon și influencer, cu 2,6 milioane de urmăritori pe Instagram.

Celebra Delia, prestație de toată jena la un spectacol public. A fost  huidută la scenă deschisă. ”A venit îmbrăcată ca la baschet” și a făcut  playback | Foaia Transilvana

Dorian Popa

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați influenceri din România, cu milioane de fani pe Insagram. Artistul se bucură de mare succes pe plan profesional, și, implicit, și de venituri de zeci de mii de euro lunar.

PRO TV - Dorian Popa, în cârje pe rețelele de socializare. Ce a pățit  vloggerul



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.83723592758179