Mai 17, 2018
Top 5 lucruri care îți afectează sănătatea!
Modul nesănătos al vieții îți poate distruge sănătatea, noi nu vorbim despre consumul de alcool sau fumatul excesiv, noi ne referim la niște chestii mici, pe care cu toții le facem, însă nu realizăm cât de nocive sunt.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Lumina în timpul nopții poate provoca depresie

Chiar dacă dormi cu televizorul inclus sau cu o lumină slabă. Lumina slabă poate perturba activitatea organismului și poate afecta negativ secreția hormonului melatonină, produs în întuneric. Și acest lucru poate afecta negativ psihicul și provoca depresie.

 

 

Să dormi gol e mult mai util pentru sănătate

Specialiștii din SUA au demonstrat că e mult mai bine să dormi dezbrăcat, decât în pijama. Organismul își reglează individual temperatura corpului pentru somn, dacă te îmbraci în pijama, poți avea parte de supraîncălzirea corpului, ceea ce provoacă insomnie. Somnul fără haine minimalizează riscul de infecții fungice în zonele intime atât la bărbați, cât și la femei.

 

 

Pesimismul provoacă probleme de inimă

S-a constatat că oamenii optimiști sunt mult mai sănătoși decât cei care se întristează de la nimic. Pesimismul afectează creșterea tensiunii arteriale, care, la rândul său, provoacă dezvoltarea bolilor cardiovasculare și atacurile de inimă.

 

 

Țigară electronică afectează triplu plămânii

Experții în domeniu, făcând un test, au constatat că cei care fumează țigări electronice, suferă de pneumonii mult mai des decât cei care fumează țigări simple. Iar cauza este că țigările electronice ajută la înmulțirea bacteriilor, care sunt înghițite odată cu fumul. 

 

 

Consumul de dulciuri

Nenumărate studii au arătat că persoanele care consumă multe dulciuri arată mai bătrâne decât cele care consumă zahăr cu moderație. Medicii susțin că zahărul este un dezastru pentru piele.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.97798228263855