Aprilie 12, 2018
TOP 5 sfaturi utile pentru orice femeie
Orice femeie își dorește să arată superb. De aceea, orice femeie are grijă de principalii factori care definesc frumusețea feminină. din ele fac parte îngrijirea părului, a unghiilor, a tenului, a feței și a dinților. Multe femei își dedică mult timp pentru a arăta superb, căci nu este chiar într-atât de ușor să arăți mereu la patru ace.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Manichiura

Unghiile noastre nu sunt ideale, însă, cu ajutorul maniciurei, ele devin cu adevărat frumoase. Fie că este vorba despre ședință la salonul de manichiură, fie că de o simplă pilă pentru unghii, important este aspectul lor îngrijit. Nu uita că unghiile sunt cartea de vizită a femeilor. 

 

 

Dinții albi

Există o soluție foarte ușoară de a căpăta culoarea imaculată a dinților. Nu ai decât să pui periuța în cărbune activat pisat, și să freci dinții cu această soluție. Vei vedea efectul imediat!

 

 

Îndepărtarea părului nedorit din zona facială

Suntem în secolul în care nicio fată nu are firișoare de păr de-asupra buzelor. În ziua de astăzi, orice femeie care se respectă își înlătură firele nederite din zona facială. Ele pot fi îndepărtate atât cu ajutorul cremelor depilatorii, la saloane de frumusețe, cât și în condiții casnice. 

 

Rujul roșu

Multe femei pur și simplu adoră rujul roșu, mai ales la evenimente speciale. Pentru ca rujul să se mențină mai mult timp, și să obții culoarea mată a buzelor, poți pune câteva picături de anticearcăn, și să-l întinzi cu ajutorul bețișoarelor igienice, pentru a obține o culoare uniformă. 

 

 

Accentuarea sprâncenelor

Sprâncenele accentuate de la o vreme au devenit în trend. Femeile au înțeles cât de mult contează forma corectă, și culoarea sprâncenelor. Dacă vrei să arăți bine, nu ai fi trebuit să uiți de acest element, mai ales în ziua de astăzi, când oriunde te duci, toate femeile au sprâncenele ca la carte. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.51018190383911