Septembrie 26, 2019
TOP 7 lucruri pe care nu le știai despre actrița Catherine Zeta-Jones!
Una din cele mai frumoase actrițe de la Hollywood, Catherine Zeta-Jones a împlinit ieri, 25 septembrie, o vârstă jubiliară - 50 ani!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Protagonista principală din filmul "The mask of Zorro", Catherine Zeta-Jones și-a sărbătorit aseară aniversarea. Vedeta de la Hollywood a împlinit 50 de ani!

Frumoasa actriță britanică s-a născut la 25 septembrie 1969, localitatea Mumbles din Țara Galilor. Catherine își începe cariera în domeniul actoricesc la vârsta de 17 ani, când începuse să participe în câteva spectacole teatrale din Franța. În cinematografie, Catherine a debutat în anul 1990, în filmul francez "Les 1001 nuits", în rolul Scheherazadei.

 

 

În cariera sa actoricească, Catherine a avut multe roluri care i-au adus faima, printre ele se numără, The Mask of Zorro, Entrapment, Traffic, și nu-n ultimul rând filmul Chicago, pentru care a fost laureată la Oscar. 

 

 

La  18 noiembrie 2000, actrița s-a căsătorit cu celebrul actor hollywoodian Michael Douglas, cu care sunt împreună și-n prezent. Apropo, aseară și-a celebrat aniversarea și Michael Douglas, cei doi fiind născuți într-o zi. Actorul a împlinit 75 de ani!

 

 

TOP 7 lucruri ciudate pe care nu le știai despre actrița Catherine Zeta-Jones!

1. Cathrine nu gătește. În schimb, la ei în familie există o tradiție, în diminețile de duminică, Michael face omletă, clătite și waffles. Actrorului îi place acest lucru și, Cathrine recunoaște că bucatele ies foarte gustoase. El face acest gest minunat pentru copiii lor care, de fiecare dată îl ajută să prepare bucatele. 

 

 

2. Actrița britanică preferă sandvișurile cu somon afumat, cipsuri de cartofi, și desigur, puiul copt. De asemenea, îi place la nebunie pâinea cu brânză. Pentru ea nimic nu poate fi mai delicios.

 

 

3. Catherine are un hobby, actrița colecționează... imobil. Are un apartament în Manhattan, câteva case în Los Angeles, un apartament în Majorca, mai are unul în Aspen (Colorado) și o fermă în Quebec (Canada).

 

 

4. A auzit în presa scrisă despre sine, precum că își face măști de păr cu caviar. A râs tare când a auzit această istorie. Actrița nici nu știuse că se fac așa măști, și nici măcar nu ar rezista ispitei, ar fi mâncat caviarul direct din conservă. 

 

 

5. Niciodată când se certă cu Michael, actrița nu obișnuiește să țipe la el. Cândva certurile lor pe țipete și erau bazate, însă după ce au văzut amândoi că nu funcționează această strategie, au realizat că pot spune tot ce au de spus pe un ton normal. 

 

 

6. Actrița provine dintr-o familie irlandezo-catolică, o familie cu mulți membri. Niciodată nu ar putea recurge la divorț, pentru că nu consideră că este ok. De aceea, poate spune ferm că nu va divorța niciodată!

 

 

7. Starleta este născută într-o zi cu soțul ei. Mereu sărbătoresc aniversarea împreună. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80954766273499