Septembrie 19, 2018
Top 7 greșeli pe care le fac toți utilizatorii Instagramului
Fiecare din noi face greșeli pe contul de Instagram fără să-și dea seama. Din dorința de a posta poze, uităm de niște reguli esențiale de care ar trebui să ținem cont. În primul rând, nu trebuie postate prea multe poze pe pagina de Instagram pentru a nu-i plictisi pe urmăritorii noștri. Noi îți vom da doar câteva sfaturi utile!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Câte postări trebuie să ai pe zi?

Să fim serioși, să postezi câte opt sau nouă poze pe zi, este o exagerare. Pentru a te ține-n mâni, îți propunem să-ți faci un mini grafic. Spre exemplu, să nu postezi mai mult de două poze pe zi. Poți încărca o poză dimineața iar alta - seara. Atunci urmăritorii tăi nu vor fi plictisiți de postările tale permanente. 

 

 

Selfie-urile

Toți demult s-au împăcat cu acest gen de poze. Însă, exagerările nu-s deloc bune în nicio sferă, și în special atunci când vine vorba despre selfie. Oamenilor le plac cadrele pline de viață, naturalețea, așa că, selfie-urile exagerate în care tu nu mai ești tu, nu plac nimănui. Fă-ți concluzii!

 

Clișeurile

Imitarea cu har este și ea un talent. E bine să o faci și uneori chiar și necesită, însă, e și mai bine să te-nveți a face cadre bune de sine stătător. Copierea sau imitarea pozelor devine plictisitoare. M-ai bine ți-ai pune întrebări cum au fost făcute aceste cadre, din ce unghi, câtă lumină a fost utilizată, ce filtre, și atunci vei deveni original.  

 

 

Prelucrarea pozelor

Pozele prelucrate cool le poți vedea la fiecare al doilea utilizator al Instagramului. E nevoie doar de VSCO, și ai senzația că toate-s rezolvate. Dar, nu uita că poți utiliza și filtrele adiționale. Iar dacă vrei să fii într-adevăr deosebit, dezchioagă fotografiile profesioniștilor.  

 

Descrierea pozelor

Nu trebuie să storci din tine cuvinte pentru a scrie o descriere, în cazul când nimic nu-ți vine în minte. Dar nici nu-i bine atunci când descrierea pozelor tale devine un text de patru pagini.   



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7891857624054