Septembrie 27, 2018
Află ce tipuri de încălțări se poartă în toamna anului 2018

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În această toamnă, avem parte de mai multe tipuri de încălțări care sunt în tendințe. Printre ele se numără ghetele cu imprimeu leopard, ghetele cu talpa groasă, cizmele în stil cowboy, pantofii cu funde dar și multe alte tipuri de încălțări. 

 

Cizmele largi

Cizmele largi, lăsate, în stilul anilor '70, sunt din nou în modă. Ele se poartă cu blugi skinny sau cu fustele sau rochiile care expun o parte a picioarelor. 

 

 

Bocanci cu talpă zimțată

Una din acele încălțări care oferă mult confort, sunt bocancii cu talpa antiderapantă. Ele sunt  în tendințe în sezonul acesta. Se potrivesc perfect pentru vremea rece și zilele cu ploaie sau ninsoare. Călduț, comod și stilat, ce poate fi mai bine? 

 

 

Pantofii cu funde

Pantofii cu funde sunt în tendințe în această toamnă. Aceste tipuri de încălțări se poartă cu piese vestimentare puțin mai masculine, așa cum sunt pantalonii drepți sau paltoanele supradimensionate.

 

 

 

Cizmele în stil cowboy

Revin din nou în lumea modei cizmele de tip western. Însă, în această toamnă ele se poartă nu cu denim, ci cu piese care inspiră feminitatea -  rochițe și fustițe. Optând pentru acest tip de încălțări, vei obține o ținută specială și foarte modernă.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Carbonero (@saracarbonero) on

 

 

 

Pantofii sport cu talpa groasă

Sunt inspirați din moda anilor '90, și sunt extremi de populari în aceasta toamnă. Vei arată fashion, dacă optezi pentru astfel de încălțări însă, recunoaștem, nu orice domnișoară s-ar încumeta să-i poarte, pentru că, estetic, nu arată prea bine. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

 

 

Papucii cu animal print

Deși nu au existat timpuri ca animal printul să dispară din tipare, totuși, în această toamnă acest imprimeu devine mult mai actual. Imprimeul de tip leopard este actual nu doar la încălțări, ci și la paltoane, jachete, genți. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0921964645386