Octombrie 13, 2017
Top-6: filme horror noi pe care trebuie să le vezi în noaptea de Halloween 2017
Pentru că se apropie cea mai „înfricoșătoare” noapte a anului, ți-am pregătit o listă cu 6 filme horror noi pe care trebuie să le vezi de Halloween 2017.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Get Out (Fugi)

o privire deloc confortabilă, ba chiar satirică, asupra a ceea ce se poate întâmpla când un afro-american vizitează familia iubitei albe, la o fermă izolată.

 

IT

Ecranizarea romanului lui Stephen King urmărește povestea unui cuplu care luptă împotriva unei forțe malefice care se hrănește cu copiii din orașul lor.

 

Mother! (Mama)

„Mother!” este drama unui cuplu a cărei relație este pusă la grea încercare de câțiva oaspeți nepoftiți care apar la ușa lor, perturbându-le existență până atunci liniștită.

 

Flatliners (Linia Morții)

Cinci studenţi la medicină se implică într-un experiment periculos: oprindu-şi inima pentru o scurtă perioadă de timp, fiecare dintre ei trăieşte o experienţă la limita morţii, care le arată ceea ce se poate întâmpla în lumea de dincolo.

 

Annabelle: Creation (Anabelle 2)

La mai mulţi ani după moartea fetiţei lor, un creator de păpuşi şi soţia lui primesc în casa lor o măicuţă şi mai multe fetiţe venite de la un orfelinat desfiinţat. Cu toţii devin ţintele lui Annabelle, păpuşa posedată confecţionată cândva de bărbat.

 

Amityville: The Awakening (Amityville: Trezirea la viață)

Belle, sora ei mai mică, şi fratele geamăn, care este în comă, se mută cu mama lor într-o nouă locuinţă, iar asta pentru a economisi banii necesari asistenţei medicale pentru băiat. Curând, însă, evenimente supranaturale încep să aibă loc.

unica.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.57055854797363