Aprilie 04, 2018
TOP 6 alimente necesare pentru a avea un ten extraordinar
Dacă vrei să ai un ten impecabil, include în regimul tău alimentar suplimente cu proprietăți nutritive excepționale. Acestea trebuie să fie bogate în vitamine și antioxidanți pentru ca să aducă beneficii pielei tale. Consumul frecvent a acestor suplimente oferă rezultate vizibile pe pielea ta. Ele ajută la întărirea sistemului imunitar, elimină toxinele și împiedică îmbătrânirea prematură. Pentru un aspect mai sănătos și o piele curată consumă aceste suplimente zilnic.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Aici am selectat 6 cele mai bune suplimente naturale pentru  un ten irezistibil.

1. PAPAYA – acest fruct este bogat în vitaminele A, C, D și B12, care sunt un bun antioxidant. Datorită activității sale enzimatice, asigură o exfoliere completă și profundă.


2. UNT DE KARITE -  cunoscut și sub numele de unt de shea, bogat în vitaminele A, E și F. Hidratează foarte bine pielea, o catifelează, o face mai tânără și elastică. Are și efectul de protecție împotriva razelor de soare dăunătoare.


3. ULEIUL DE MIGDALE DULCI – bogat în magneziu, calciu, vitaminele D și E, regenerează stratul lipidic a pielei  și o hidratează intensiv.

 

 


4. ULEI DE AVOCADO – bogat în grăsimi este perfect pentru un ten uscat și deshidratat. Are acțiune emolientă și regenerantă care vindecă rapid orice rană.


5. GERMENII DE GRÂU – are un conținut bogat în vitamine esențiale. Este recomndat pentru hidratarea pielei în jurul ochilor și a buzelor, pentru prevenirea ridurilor în aceste zone.


6. ANANAS – bogat în vitamine, are efect antiinflamator și de exfolierea pielei. Îți lasă pielea netedă și luminoasă cu o nuanță uniformă.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4388735294342