Februarie 07, 2018
Top 5 vedete autohtone care au fost cerute în căsătorie în anul 2017
Pentru că suntem în luna iubirii, și ne apropiem cu pași grăbiți de Ziua Îndrăgostiților, să ne amintim care sunt acele celebrități din Republica Moldova au fost cerute în căsătorie în anul 2017!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Au spus cel mai important "Da" din viața lor, și-au împărtășit emoțiile pozitive cu noi, de aceea, am hotărât că este cel mai potrivit moment să ne amintim, care au fost vedetele care au fost cerute în căsătorie în anul 2017. Vă vom prezenta cinci vedete de la noi, cinci femei care au spus Da în anul 2017. 

 

Cântăreața și prezentatoarea TV, Felicia Dunaf a fost cerută în căsătorie când era în emisie directă la Radio. Iubitul ei a apărut în studiou cu un buchet imens de trandafiri albi, și cu inelul de logodnă, întrebând-o dacă-și dorește să fie soția lui. Felicia a plâns de fericire, a prins-o tremuriciul, interpreta nici nu s-a așteptat ca iubitul să-i facă un asemenea cadou. Acest moment a fost putut fi privit LIVE pe facebook. 

 

 

Interpreta Cristy Rouge a plecat în vacanța de vară cu iubitul său, peste Ocean. Acolo, la Marele Canion, el i-a propus să-i fie soție. Cristy a așteptat acest eveniment mult timp, și s-a bucurat enorm când a fost cerută în căsătorie. 

 

 

Prezentatoarea TV, Inesa Voscoboinic a fost cerută în căsătorie de către iubitul său Dmitri, la începutul lunii ianuarie în anul 2017. Cei doi plecaseră într-o călătorie în Dubai, iar cererea de căsătorie a fost făcută chiar acolo. Cuplu au avut o relație de aproape doi ani, până a se logodi. Inesa a fost foarte emoționată, iar pregătirile pentru nuntă au urmat imediat, prezentatoarea căsătorindu-se deja în vara anului trecut.

 

 

Plecată în vacanță exotică cu iubitul său, prezentatoarea de televiziune, Daniela Burlac a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei de naștere, 20 decembrie. Iubitu său i-a oferit micul dejun pe plajă, și buchet mare de flori, și un inel. Daniela a rămas frapată și surprinsă plăcut. 

 

 

Kătălina Rusu a fost și ea cerută în căsătorie de ziua ei de naștere, pe 22 februarie 2017. Răspunsul ei a fost - DA. Bărbatul care i-a cucerit inima este Andrei Croitoru, un om de afaceri. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1213140487671