Noiembrie 12, 2019
Vezi cele mai emblematice ținute ale prințesei Grace Kelly

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Grace Kelly, prințesa de Monaco, ar fi împlinit astăzi, 12 noiembrie, o vârstă emblematică - 90 de ani! De aproape 40 de ani, actrița a plecat în neființă. Întreaga sa viață, Grace a fost incredibil de frumoasă și elegantă. Fiecare ținută pe care o purta prințesa avea un fler impunător. Până și-n zilele noastre, rafinamentul rămâne a fi de neîntrecut, căci clasicul e mereu la modă, iar diva de cinema cunoștea perfect acest lucru. Să vedem elementele cele mai reprezentative ținute din garderoba prințesei. 

 

Perlele

Actrița le purta atât în viața de zi cu zi, cât și pe platourile de filmare. Acest element îi dădeau o eleganță deosebită. 

 

Eșarfele

Era un accesoriu care-i plăcea la nebunie. Îl purta de fiecare dată diferit, uneori îl purta pe cap, alte ori îl lega frumos de geantă. Gustul ei era cu adevărat delicat!

 

Mânușele albe

Le purta la orice ocazie, de aceea, se consideră că mânușile albe sunt cartea de vizită a prințesei. 

 

Cerceii rotunzi

Acest tip de cercei îi completau perfect stilul, dându-i eleganță și subtilitate a gustului . 

 

Ochelarii

În ciuda faptului că Grace Kelly purta ochelari de diferite modele, preferații săi erau ochelarii în formă de "ochi de pisică".

 

 

 

Și-a început cariera sa în domeniul actoriei la vârsta de 20 de ani. S-a filmat în zeci de filme, și a fost nominalizată la premiile Oscar. Grace era muza lui Alfred Hitchcock, unul din cei mai reprezentativi regizori din acele timpuri.

 

 

Actrița a demonstrat lumii întregi că orice dorință poate fi realizată, după ce s-a căsătorit în anul 1956, pe data de 18 aprilie, cu prințul de Monaco - Rainer al III-lea. Ceremonia a avut loc în "Sala Tronului" din Palatul Monaco, și a fost difuzată în întreaga Europă. Actrița a devenit în acele clipe prințesă.

 

 

Actrița a murit în anul 1982 când a pierdut controlul automobilului și s-a prăbușit. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67419505119324