Mai 24, 2017
5 sfaturi de decor pentru casa ta
Pentru că vara se consideră a fi sezonul reparațiilor, am decis să vă oferim câteva sfaturi ce țin de decor. Iată ce trebuie să faci ca locuința ta să arate așa cum ți-o imaginezi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dacă și tu, la fel ca mulți alții, simți să faci câteva schimbări în decorul casei tale, iată câteva sfaturi care te vor ajuta să-ți decorezi casa ca un adevărat designer profesionist.

 

1. Caută inspirația!

Înainte de începerea unui proiect de redecorare, orice specialist are un dialog cu proprietarul locuinței în lucru, pentru a-i afla gusturile și preferințele în materie de stil. Pe când tu, cunoscându-te mai bine decât oricine, nu trebuie decât să cauți idei care să te inspire reamenajarea și redecorarea propriei locuințe. Aici te ajută revistele, emisiunile de specialitate și internetul.

 

2. Decorează doar cu obiecte pe gustul tău!

Dacă tot ai decis că e momentul unei schimbări în casa ta, renunță la toate obiectele decorative pe care le țineai în casă doar pentru că ți-au fost oferite în dar de prieteni, rude sau vecini. Păstrează doar ce-ți place cu adevărat și chiar dă o raită prin magazinele de decorațiuni și caută să-ți găsești colecția, cumpărând numai obiecte și accesorii care îți aduc bucurie și te fac să zâmbești.

 

3. Moda cu orice preț?

 Un specialist în amenajări va alege întotdeauna finisaje, mobilier și accesorii care să reziste în timp, nu doar calitativ, ci și din perspectiva proiectului de design. Alege lucruri care știi că ți-au plăcut dintotdeauna, în nuanțe care să te facă să vibrezi și care nu te vor obosi peste un an sau chiar mai devreme.

 

4. Graba strică treaba!

Nu scrie nicăieri că e musai să termini redecorarea casei sau a unei încăperi în regim de urgență. Nu te grăbi să cumperi tot felul de obiecte decorative doar pentru a aduce la bun sfârșit proiectul de reamenajare. Mai bine lasă pereții goi, în așteptarea decorului perfect, care poate veni peste o lună sau două, dar să-ți placă cu adevărat.

 

5. Nu-ți fie teamă de culori

Îți plac culorile, dar nu prea știi care sunt regulile folosirii lor în amenajarea casei? Ei bine, important este să le folosești cu măsură. Pentru început, te poți limita la alegerea unei combinații de cel mult două culori aprinse pe fondul unui decor neutru.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0244112014771