Aprilie 20, 2018
TOP 5 secrete din alimentația modelului Miranda Kerr
Îngerașul de la Victoria's Secret, Miranda Kerr, își sărbătorește astăzi aniversarea. Modelul australian împlinește vârsta de 34 de ani, și ea ne va dezvălui cum își menține frumusețea în doar cinci etape esențiale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Chiar dacă este însărcinată și este în așteptarea celui de-al doilea copilaș, Miranda Kerr mereu a arătat formidabil. De la vârsta de 13 ani ea urmează diete speciale, iar silueta modelului este de invidiat. Îngerașul are 176 cm și cântărește, sau, cel puțin cântărea cât nu era însărcinată, doar 50 de kg. Deși specialiștii confirmă că ea are prea puține pentru proporțiile sale, totuși, figura îngerașului arată extrem de apetisant. 

 

 

1. În primul rând, modelul bea apă cu lămâie. În fiecare dimineață, pe nemâncate, Miranda bea un pahar de apă călduță cu lămâie, și două lingurițe de oțet de mere. În decursul zilei, modelul bea cocteiluri din legume, fresh din fructe și multă apă. 

 

 

2. În fiecare dimineață, la micul dejun, Miranda consumă albuș de ou, un avocado, sau terci din ovăz. 

 

 

3. Nu mănâncă iaurturi, dulciuri și înghețată. Niciodată, pentru nimic în lume. În schimb, ea consumă zilnic fructe proaspete, în special ananas, grapefruit și caise. 

 

 

4. Nu consumă sare, condimente și ulei de floarea soarelui. În schimb, consumă multe legume proaspete, pe care nu le sărează. Uneori, consumă puțin ulei de măsline. 

 

 

5. Miranda consumă mâncare în același moment în care o prepară. Nu consumă legume congelate.

 

 

De asemenea, ea practică de 3-4 ori pe săptămână antrenamente. Ea face sport, face yoga, pilates și cardio. 

 

Amintim că, Miranda Kerr este model de origine australiană. Și-a început cariera în domeniul modelingului la vârsta de 13 ani. În anul 2007 l-a cunoscut pe actorul Orlando Bloom, cu care s-au căsătorit peste trei ani. În anul 2011, ei au devenit părinți. Relația lor a durat doar trei ani. Acum un an, Miranda s-a căsătorit cu fondatorul SnapChat-ului, Evan Spiegel cu care s-au întâlnit doi ani până la nuntă. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.60811257362366