Mai 21, 2018
Top 5 remedii naturale pentru iritaţiile de după epilare
Aproximativ 58% dintre femei suferă din cauza iritațiilor de după epilare. De aceea, venim cu niște sfaturi utile, cum poți să scapi de iritație prin metode naturiste.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mierea a fost utilizată mereu ca antiinflamator, de aceea, după epilare, nu ai decât să utilizezi mierea organică în zona afectată, să o ții pe piele timp de 15 minute, și rezultatele vor fi extraordinare. 

 

 

Uleiul de măsline dacă este aplicat pe zona epilată, va scoate iritația, pentru că e bogat în vitamine, de aceea, uleiul de măsline este un remediu excelent pentru vindecarea pielii. 

 

 

Aloe Vera vindecă o mulțime de probleme ale pielii, pentru efectele sale formidabile de refacere a pielii. Ea trebuie aplicată pe piele, iar când se usucă, trebuie spălată cu apă călduță. Aloe Vera oferă calmare pielii iritate. 

 

 

Castravetele are un conținut mare de apă, de aceea va servi drept hidratare pentru piele. El trebuie aplicat pe zona care a suferit, și va servi drept un antiinflamator. Trebuie lăsat timp de 15 minute pe piele, iar apoi îndepărtat cu apă călduță. 

 

 

Acidul acetilsalicilic (aspirina) este benefică pentru pielea inflamată, mai ales dacă există dureri. Se dizolvă 2-3 comprimate de aspirină în apă, și se aplică pe corp. Se lasă timp de 10-15 minute și se clătește cu apă călduță.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0711963176727