Ianuarie 22, 2018
Top 5 perechi de zodii care se completează perfect!
Compatibilitatea în relație este un lucru extrem de important. Mai mult ca atât, anume ea, compatibilitatea, este secretul unei relații reușite, echilibru dintre prietenie și iubire. Desigur, depinde și de compatibilitatea zodiacală, să vedem care sunt zodiile care sunt compatibile, conform zodiacului.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Gemenii și Vărsătorii

Ambele zodii sunt sub semnul aerului. S-ar părea că aceste două zodii n-ar avea nimic în comun, însă, nu este chiar așa. Gemenii sunt persoane libertine, de altfel, la fel ca și Vărsătorii, totuși cei doi ajung la un numitor comun, care face ca relația lor să decurgă bine. Sunt extrem de diferiți, și totuși, anume acest lucru le face pe ambele zodii să-și găsească echilibrul spiritual. Ei își influențează pozitiv viața unul altuia, ceea ce face ca relația să fie puternică și echilibrată.

 

Fecioara și Taurul

Două semne de pământ care se completează perfect. Ambițioși, harnici și practici, cele două zodii sunt foarte compatibile. Taurii sunt statornici, la fel ca și fecioarele. Taurilor le place mintea ageră a fecioarelor, simțind că de fiecare dată au ce învăța de la jumătatea lor. Între ei există iubire și armonie, chiar dacă Fecioara, de fiecare dată îl acuză pe Taur că este încăpățânat. Acest fapt ar putea să-l enerveze pe Taur, iar încăpățânarea Taurului, ar putea să scoată din sărite Fecioarele. Cu toate astea, ei înțeleg că se completează perfect, și dacă au puțină răbdare, își vor da seama că sunt făcuți unul pentru celălalt.

 

Pești și Rac

Sunt două semne acvatice, sunt sensibili, misterioși și destul de retrași. Pentru semnele de apă, orice început de relație este dificil, pentru că apa are nevoie de tim  pentru a se acomoda. Peștii și Racii se înțeleg din prima. Ambii sunt visători și greu se concentrează, în special peștii. Ei vor fi în lumea lor, departe de alți oameni, și se vor simți de minune împreună.

 

Balanța și Scorpionul

Cele două semne zodiacale, inițial își ascund sentimentele unul față de la celălalt, chiar dacă între ei există chimie încă de la început. Sunt un cuplu romantic și foarte pasional. Relația lor este dificilă, cu toate că, este una, totuși, extraordinară. Cei doi trăiesc din plin provocările care apar în relație, și chiar dacă există multe neînțelegeri, cuplu are o  viaţă sexuală incredibilă care stinge orice problemă. Balanţei îi place să socializeze, să fie mereu în cercul de prieteni, pe când Scorpionul se simte confortabil când sunt doar ei doi. Scorpionii sunt obsedaţi de cei pe care îi iubesc, iar dacă Balanța va ajunge să înțeleagă acest lucru, și-i va da atenția corespunzătoare Scorpionului, cei doi vor avea o relație de invidiat.

 

Leu şi Berbec


Cât de straniu n-ar părea, cele două semne de foc, Leul și Berbecul, sunt zodiile care-s făcute unul pentru celălalt. Mereu sunt în căutări, le place să experimenteze, ambii simt nevoia de adrenalină. Au un stil de viață activ, sunt deschiși. Relația lor, de obicei, începe de la o prietenie, care mai apoi crește într-o dragoste fără margini. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89542412757874