Octombrie 11, 2019
TOP 5 motive benefice care te fac să folosești apa micelară
Apa micelara, asa cum ii sugereaza si numele, este compusa din particule numite micele care au rolul de a curata, hidrata si tonifia tenul. Este un aliat de baza al tenului atunci cand vine vorba de demachiere, insa, fata de demachiantele obisnuite, apa micelara aduce si alte beneficii pielii. Se recomanda aplicarea acesteia cu ajutorul dischetelor demachiante, prin tamponare cu usoare miscari circulare. Daca inca nu te-am convins, iata 5 motive pentru care ar trebui sa introduci apa micelara in ritualul zilnic de ingrijire si de infrumusetare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Indeparteaza eficient machiajul

Moleculele de apa micelara sunt grase si, conform teoriei de atractie a uleiului, apa micelara actioneaza ca un magnet. Astfel, sunt adunate grasimea si impuritatile de pe ten si sunt impregnate pe discheta demachianta, pielea ramanand nu doar curata, ci si luminoasa. Se poate folosi atat seara, cat si dimineata, atat pentru curatarea tenului cat si pentru indepartarea machiajului ochilor.

Hidrateaza si hraneste pielea

Apa micelara nu contine săpun, alcool sau alte substante chimice care fac rau pielii si, in plus, are proprietatea de a hidrata si hrani suplimentar dermul. In urma procesului de demachiere, nu mai este nevoie clatirea cu apa sau folosirea lotiunii tonice, apa micelara indeplinind toate aceste criterii. Daca tenul tau nu este foarte uscat, seara nu se mai impune aplicarea unei creme hidratante suplimentare.

 

 

Este recomandata oricarui tip de ten

Un alt avantaj al apei micelare este ca se adreseaza oricarui tip de ten, chiar si celui sensibil sau acneic. Trebuie sa punctam faptul ca apa micelara a fost folosita la inceput de catre femeile din Paris pentru a se spala pe fata ca o alternativa la apa bruta.

Protejeaza pielea de impuritati

Apa micelara actioneaza ca o bariera impotriva murdariei si impuritatilor, motiv pentru care devine indispensabila in ritualul de curatare a tenului acneic, fiind mult mai eficienta decat produsele destinate ingrijirii acestui tip de ten. Mai mult decat atat, dupa utilizare nu este nevoie ca fata sa fie stearsa cu un prosop, riscul aparitiei ititatiilor suplimentare fiind astfel mult mai redus.

Este tovarasul ideal de drum

Apa micelara este perfecta in calatorii pentru simplul motiv ca indeplineste mai multe roluri in acelasi timp. Astfel, nu mai ai nevoie sa-ti incarci bagajul cu demachiant, tonic, sapun de fata si crema. Le poti avea pe toate intr-un singur produs.

 

sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75729918479919