Iulie 31, 2018
Top 5 lucruri pe care trebuie să le faci dacă-ți cade părul!
Podoaba capilară din cele mai vechi timpuri era considerată adevărata frumusețe a femeilor. De multe ori însă, nu prețuim ceea ce avem, și facem ca părul nostru să treacă printr-un stres adevărat.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Orice femeie ține la podoaba capilară pe care o deține. În antichitate era considerat că femeile care au părul bogat sunt în legătură strânsă cu zeii, pentru că dețin o bogăție cu care chiar se pot mândri. În secolul nostru accelerat, când vrem să fim în vogă și ne vopsim părul, îl îndreptăm, îl coafăm, nu ne dăm seama la cât stres îl condamnăm. Probabil nu o facem până în momentul în care observăm că podoaga capilară își pierde din volum și nu mai are un aspect sănătos. Putem însă să luptăm cu acest factor, pentru ca părul să-și revină la normal. De aceea, e bine să urmăm aceste sfaturi: 

 

1. Renunțarea la colorarea părului în exces

Substanţele conţinute în vopseaua de păr şi decoloranţii îţi avariază în mod foarte serios părul, uscându-l şi făcându-l să fie foarte fragil. părul nu trebuie să fie vopsit mai des decât o dată la şase săptămâni.

 

 

2. Renunțarea la decolorarea acestuia

Decolorarea părului îţi va îndepărta pigmentul natural al părului tău în urma penetrării cuticulelor de către substanţele chimice. În acest mod, structura de bază a părului tău se va altera iar părul tău va fi mult mai predispus la deteriorări.

 

 

3. Renunță la utilizarea produselor cu căldură

Aparatele de păr care folosesc căldura deshidratează părul şi conduc la uscarea acestuia. În acest fel, părul tău va deveni mai fragil şi se va rupe mult mai repede. Uscarea naturală a părului este cea mai bună. în cazul în care n-ai încotro, și trebuie neapărat să folosești aceste produse, nu uita de utilizarea produselor speciale de protecție termică. 

 

 

4. Ai grijă ce șampon folosești

Şamponul este cel responsabil de curăţarea părului, aşa că este foarte important să ai grijă la alegerea acestuia. Fiecare dintre noi are un anumit tip de păr, aşa că este important să îţi alegi şamponul în funcţie de acest lucru. Pe lângă asta, ar trebui să renunţi la şampoanele care îţi nuanţează părul, care sunt speciale pentru volum sau care conţin ingrediente ce pot fi agresive. Alege șampoane cât mai naturale.

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.99678659439087