Aprilie 12, 2018
TOP 5 lucruri pe care o femeie e jenant să nu le știe în pat!
Când doi oameni se deprind să fie împreună, ei devin mai relaxați. Dar nu trebuie de uitat că trebuie de avut grijă de câteva lucruri ce țin de eticheta din pat.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nu subiestima partenerul în pat

Toate comentariile răutăcioase, cu privire la figura partenerului, ar fi bine să le ții la o parte. Cel mai bine să nu le comentezi în general, dar în special, în pat. Nu cred că există cineva care să se bucure de faptul că i se spune că a acumulat un kilogram în plus. În așa mod, foarte rapid poți dezvolta complexele partenerului. 

 

 

 

Comunicarea în pat este obligatorie

 

Înainte de a încerca ceva nou în pat, trebuie să vorbești despre acest lucru cu partenerul, pentru a ști cum el va reacționa la inițiativa ta. Chiar dacă îți este dificil să faci acest lucru, bine-ar fi să poți să alegi cuvintele corespunzătoare pentru a-ți descrie fanteziille picante. În caz contrar, ar fi putut fi ca dorința să nu fie împărțită de amândoi, iar acest lucru ar putea aduce la conflicte serioase.

 

 

Nu e bine să taci

Nu oricărui om îi place să vorbească în timpul actului sexual, dar uneori chiar este necesar. Nu trebuie să taci atunci când partenerul încearcă să te aducă la orgasm. Laudă-l, ajută-l, spune-i cum să facă astfel ca să te satisfacă!

 

 

Igiena personală

Chiar dacă vă cunoașteți de mult timp nu trebuie să neglijați igiena personală. Dacă partenerul tău este, totuși, destul de neglijent, și uită să facă duș înainte de actul sexual, ar fi bine să-i vorbești. Să alegi cuvintele cu multă inteligență, și vorbește-i despre acest lucru. Explicaţi că acest lucru vă nelinişteşte şi vă strică dispoziţia, pentru că este incorect.

 

 

Nu-l învinui

Nu trebuie să-l mustri pe partenerul tău din cauza că nu ai avut orgasm în timpul sexului. Mai puțin probabil că el a făcut sex fără să-și dorească ca tu să simți ceva. Așternuturile nu sunt locul potrivit pentru mustrări și frustrări. Mai bine să discutați despre aceste mici neajunsuri în altă parte, într-o altă dispoziție. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 4.097806930542