Iunie 12, 2018
Top 5 lucruri care îți dau de înțeles că el te înșeală!
Ai un sentiment ciudat? Totul merge bine, dar simți ceva inexplicabil? Ai observat că partenerul tău are un comportament indiferent, a devenit distanțat, face ca cearta să izvorască neîncetat între voi, și nu te mai vrea? Atunci, fii sigură, iubitul tău te înșeală!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Chiar dacă calcă pe bec, bărbații încearcă să ascundă infidelitatea, mai ales când sunt în relații stabile. S-ar putea să devină distanțați sau, din contra, mult mai atașați. Atunci când simți că comportamentul iubitului tău devine altfel, nu sta pe gânduri, s-ar putea să fii înșelată. 

 

 A devenit, brusc, foarte ocupat la muncă


În viața fiecăruia există zile-n care, pur și simplu, n-ai cum să nu te reții la serviciu sau trebuie să pleci într-o călătorie de afaceri. Este ceva firesc, și ar trebui să-l înțelegi pe partenerul tău când are multă treabă pe capul lui, și nu poate să-ți acorde prea mult timp. Altceva este însă, momentul în care, se produce o schimbare a volumului partenerului de muncă fără o avansare sau fără alt motiv. În asemenea momente, ar trebui să-i pui întrebări. S-ar putea să nu fie totul atât de simplu precum pare. 

 

 

 

Nu te vrea sau, vrea sex oricând și oriunde

Dacă a ajuns să te înșele, ar fi trebuit să fie destul de satisfăcut din punct de vedere al sexului. De aceea, teoretic nu va mai avea nevoie de partide tradiționale de sex, pe care v-ați obișnuit să le faceți de două ori pe săptămână. Totodată, dacă a făcut asta cu altcineva, ar putea să se teamă să simți în el schimbări, mai ales în ceea ce ține de preferințele în așternuturi. Partenerul tău, ar putea să evite sexul cu tine, pentru ca să nu fie prins.

 

Sau, din contra, ar putea să-și dorească mai mult sex decât de obicei, asta din motivul că testosteronul ar putea să fie mult mai ridicat, sau pur și simplu, își dorește ca tu să nu-l prinzi cu mâța-n sac. Dacă simți shimbări în comportamentul bărbatului tău, în viața intimă, atunci ai putea fi suspicioasă. 

 

 

Devine altfel

Ai observat că fără vreun motiv anume, a început să meargă la sala, să mănânce mai puțin, să aibă grijă de propria înfățișare, să-și cumpere haine noi? Dacă așa comportament nu era unul firesc pentru partenerul tău, atunci, vezi, nu cumva a apărut cineva cui el și-ar fi dorit să-i placă? Fii cu ochii pe el!

 

 

Oriunde se duce, își ia telefonul cu el

Fie că se duce la baie sau oriunde altundeva, ai observat că-și ia telefonul cu el? Ai văzut, de asemenea că și-a pus un code la telefon, sau că în timpul nopții și-l pune sub pernă? Ești ok? Sigur că și-l ascunde pentru ca tu să nu cumva să vezi ceva ce el atât de insistent ascunde. Fii mai deșteaptă decât el, comunică-i sau... verifică-i telefonul. N-ai de ce să te simți vinovată, pentru că în mod normal, în relațiile de cuplu, partenerii îşi ştiu reciproc codurile de siguranţă, folosesc telefoanele celuilalt şi este ceva firesc. 

 

 

Te ceartă fără motive

De multe ori, bărbatul vrea să se despartă, dar nu-și dorește să-i pricinuiască durere partenerei sale. De aceea, caută motive ca femeia să nu mai poată răbda și să facă ea pasul. Adesea, un bărbat care e prea laş pentru a pune capăt unei relaţii, va face lucruri neplăcute pentru a o determina pe femeie să pună punct.

 


 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.63550543785095