Iunie 07, 2018
Top 5 întrebări pe care ar fi bine să nu i le adresezi partenerului tău!
În relațiile de cuplu comunicarea este unul din cele mai importante lucruri, dar nu întotdeauna e bine să dai prea multe întrebări partenerului tău, pentru binele tău și pentru binele relației voastre. Fie că el te va jigni răspunzând într-un fel în care tu nu te-ai așteptat, fie că va evita răspunsul, aceste întrebări nu vor aduce nici un bine relației voastre. Fii mai înțeleaptă, ține-ți limba după dinți, atunci când ai tendința de a-i adresa următoarele cinci întrebări.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sunt grasă?

Astfel de tipuri de întrebări vă va pune într-o situație aiurea pe amândoi. Dacă răspunsul la această întrebare va fi  "nu", atunci vei crede că el te minte, sau că nu-și dorește să discute pe-această temă. Dacă răspunsul va fi "da", se va forma o ruptură între voi doi. Chiar și dacă-ți va spune "nu ești grasă, dar ar fi bine să mai scapi de vreo două kg", tot nemulțumită vei fi de-acest răspuns. De acesta, mai bine fă-ți concluziile tale, fii încrezută, dacă simți că nu ești în formă, încearcă să renunți la unele alimente. Bărbaților le plac femeile încrezute în propriile forțe. 

 

 

De ce nu mă suni?

E de cuviință ca bărbatul singur să te sune pe parcursul zilei, să-și dorească să te audă, să te întrebe cum ți-ai petrecut ziua. Dar nu e ok atunci când acest lucru i-l insufli tu, și-l rogi să-l facă. Chiar dacă te vei simți minunat atunci când îi vei auzi vocea, s-ar putea să o facă doar pentru că așa trebuie, și-n astfel de clipe nu vei fi împlinită. Te vei simţi mult mai bine atunci când ştii că totul vine din suflet decât că o face pur şi simplu pentru că trebuie. Dă-i timp, și lasă-i să-i fie dor de tine. 
 

 

Fosta ta era mai bună ca mine?

N-ai de ce să-i amintești de fiecare dată de acea persoana care i-a fost alături înaintea ta. Nu vei face decât să-i amintești de fiecare dată de ea. Cel mai probabil, adresându-i o astfel de întrebare te vei aștepta la răspunsul : "Am uitat-o demult, nu mă mai interesează, pentru mine contezi doar tu". Cu siguranță, așa și îți va răspunde. Dar, întrebându-l despre fosta, ești oare gata să afli adevărul? Și dacă se adeverește că a fost mai bună, atunci, cum te vei simți? La urma urmei, adu-ți aminte că tu ești aleasa lui, și indiferent cine a fost în trecutul lui, la mijloc a fost o anumită cauza care a făcut ca ei doi să se despartă. Te-a ales pe tine și este lângă tine, bucură-te de acest lucru, trăiește cu prezentul și uită de trecut. 

 

 

Ce va fi cu noi peste zece ani?

Mintea bărbatului este construită după un alt principiu decât cea a femeilor. Bărbații nu se gândesc la viitor în modul în care obișnuiesc să o facă femeile. Cel mai probabil, el idee nu are cum va fi viața lui peste zece ani. El se bucură de clipele pe care le petrece alături de tine și, cu siguranță vrea ca totul să fie bine la voi doi. Adresându-i această întrebare ai putea să-l stresezi, el fiind nevoit să se gândească la lucruri importante, cum ar fi căsătoria, copiii, cariera. Dă-i timp omului pe care-l iubești, și toate se vor rezolva singure. Nu-ți crea de bună voie impedimente în propria relație. 

 

 

 Care este cea mai sexy prietenă a mea?

Dacă-ți dorești să-ți pierzi liniștea interioară, nu-i adresa asemenea întrebări. Chiar crezi că o să te simți ok atunci când el îți va spune acest lucru? Te vei gândi non stop că el o dorește pe prietena ta, că se gândește la ea și că-n momentul în care vă veți despărți el se va duce la ea. Vrei să ai chinuri de paranoic? Nu te sfătui!

 

 

Când ne vom căsători?

Nu-l grăbi pe iubitul tău, dacă el încă nu a făcut acest pas, înseamnă că nu-i încrezut în tine. Un alt motiv ar fi că el încă nu-i gata, din punct de vedere financiar sau nu consideră că este timpul potrivit să treceți la o altă etapă a relației voastre. Nu-i adresa asemenea întrebări dacă nu vrei să fii amăgită sau dezamăgită. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.91341829299927