Noiembrie 29, 2018
Top 5 idei pentru a ajunge la timp la birou

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Ascultă-ți alarma

Nu lăsa alarma să sune de nenumărate ori până a te trezi. Pentru a le reuși pe toate, trebuie să conștientizezi că e nevoie să faci totul la timp. De aceea, atunci când auzi alarma, trebuie să te trezești imediat. Acest obicei, în scurt timp, va deveni o deprindere, și te vei trezi mult mai ușor. Atunci când amâni la nesfârșit trezirea, doar îți complici viața.

 

 

2. Ignoră telefonul


Dacă ai tendința să intri pe platformele sociale exact când te trezești și să pierzi câteva zeci de minute pentru a vedea ce s-a mai întâmplat pe Internet, ar trebui să ignori telefonul cel puțin până când pleci de acasă.

 

 

3. Gătește-ți seara outfitul pe a doua zi 

Când abia te trezești, unu din cele mai dificile lucruri e să te gândești cu ce să te îmbraci. Poți pierde jumătate de dimineață tot gândindu-te ce să ăui pe tine. Sunt cazuri în care îți gătești ceva de cu seară, și a doua zi nu ai dispoziție să porți anume acea ținută. De aceea, gătește-ți un look de rezervă.

 

 

4. Gătește-ți pachetul de prânz seara

Pentru ca să le reușești pe toate, ar fi bine măcar câteva obligațiuni să le faci cu o zi înainte. Acest proces ți-ar putea lua prea mult timp, de aceea, gătește-ți mâncarea de cu seara, pune-o în caserolă și apoi la frigider, ca dimineața, tot ce să rămână e să o pui la pachet. 

 

 

5. Pune toate obiectele de care ai nevoie într-un singur loc


Laptopul, geanta, haina, portofelul, cheile etc. Pune aceste lucruri într-un singur loc cu o seară înainte, astfel încât să te asiguri că le găsești pe toate atunci când trebuie să pleci la birou.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.91755867004395