Aprilie 11, 2018
Top 5 greșeli majore pe care le fac femeile în relațiile de cuplu
Se spune că nebunia începe atunci când faci același lucru care nu aduce roade, și te-aștepți la rezultate diferite. Femeile, din păcate, au tendința de a face aceleași greșeli în relație, așteptându-se la rezultate diferite, și continuă să facă parte din relații toxice de care nu se pot izbăvi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Dorința de a-l schimba pe partener

Ceea ce inițial noi am adorat în partener, sau ceea la ce noi nu am atras atenție inițial, cu timpul ar putea deveni pentru noi o povară, și noi avem tendința de a încerca să ne schimbăm partenerul după placul nostru. În asemenea condiții, noi nu o să-l iubim pe însăși pe partener, ci felul în care noi dorim să-l vedem. Inițial el ar fi putut accepta jocul, însă, mai devreme sau mai târziu, el va redeveni ceea ce a fost odată. 

 

 

2. Să crezi că partenerul trebuie să te facă fericită

Uneori se întâmplă că fiecare din noi crede că fericirea va veni atunci când se va schimba ceva în viața ta. Noi credem că începând o relație, și găsindu-ne marea iubire, toate problemele din viața noastră vor dispărea. Poate că-n prima perioadă ești și te simți fericită, însă, odată ce așteptările se ciocnesc cu realitatea și ele nu corespund, atunci apar regretele, sentimentele de tristețe și de disperare. Noi trebuie să găsim fericirea în noi înșine, să nu depindem de oamenii din jur, pentru că, în caz contrar, suferința ar putea fi dublă. 

 

 

3. Să crezi că el trebuie să-ți citească gândurile

Pentru a evita traumele, trebuie să-i cuvintezi bărbatului de ce ai nevoie. El nu este magician, el nu știe ce zace-n capul unei femei. 

 

 

4. Să nu-i zici ce vrei în așternuturi

Pentru multe dintre femei, cel mai important lucru este să cucerească și să-și satisfacă bărbatul. Dar acest lucru face ca partenerul să creadă că tu nu ai dorință și că nu inițiezi partida de sex. Acest lucru ar putea să-l facă pe partener să nu-și dorească sex, pentru că nu va primi nimic nou de la aceste partide. Pentru ambii parteneri ar fi mai bine ca să se comunice în relație, astfel ca, să fie clar ce-și doresc ambii parteneri. 

 

 

5. Să îl mustri prin intermediul tăcerii

În asemenea situații, am putea crea impresia partenerului că n-avem nevoie de el, că-l evităm și că nu ne pasă. Partenerul se poate simți frustrat, și își va dori să iasă din acest cerc vicios. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.717348575592