Septembrie 10, 2018
TOP 5 filme cu actorul Colin Firth pe care trebuie să le vezi de ziua lui
Unul din cel mai rafinați actori de la Hollywood, și anume, Colin Firth, își sărbătorește astăzi, 10 septembrie, aniversarea. Actorul britanic, născut în zodia fecioarei, împlinește vârsta de 58 de ani. Cu acest prilej, ți-am pregătit cinci filme, numai bune de privit pe timp ploios, făcându-i omagiu minunatului actor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Trilogia Bridget Jones

Comedia britanică, regizată de către Beeban Kidron, este un film numai bun de privit pe timp de ploaie. De altfel, toate cele trei filme din seria - Bridget Jones sunt plăcut de privit în pat sorbind ciocolată fierbinte. Filmul povestește istoria jurnalistei Bridget Jones, care suferă din cauza că nu are succes în dragoste. Mama sa îi face cunoștință cu avocatul Mark Darcy, la o petrecere de Crăciun. De-aici începe nebunia. Neavând niciun iubit, Bridjet brusc se trezește că are doi. Protagonista alege întregul film între Hugh Grant și Colin Firth, actorii principali ai filmului. 

 

 

 Easy Virtue

Un film despre dragoste interzisă. Colin Firth interpretează rolul domnului Whittaker, care se îndrăgostește de Larita (Jessica Biel) care este căsătorită cu John Wittaker (Ben Barnes). 

 

 

Then She Found Me

Primul film regizat de către celebra actriță de la Hollywood, Helen Hunt. O dramă care are momente comice, și ne povestește istoria lui April Epner, care divorțează de soţul ei și trece printr-o perioadă dificilă. La orizont apare mama ei biologică, despre care protagonista nu știuse până în acel moment. Colin Firth și Helen Hunt încep o poveste de dragoste, imediat după divorțul eroinei principale. 

 

 

The King’s Speech

Un film care a fost nominalizat la 12 premii Oscar. Pelicula povestește istoria regelui George VI al Marii Britanii, tatăl actualei Regine a Marii Britanii, care îşi asumă tronul fără ezitare, deşi acesta se confruntă cu o enervantă bâlbâială. Colin Firth este în rolul principal. 

 

 

 The Last Legion

Acest film este istoric, acțiunea are loc în Imperiul Roman, în timpul domniei lui Romulus Augustus, când romanii erau sub ameninţarea barbarilor. Lupte crâncene, scenografii grandioase și subiectul dramatic te fac să-l privești cu entuziasm. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84831571578979