August 29, 2018
Top 5 cele mai rebele femei conform zodiacului!
Fatale, independente și rebele, aceste cinci femei din zodiac, despre care îți vom vorbi, știu ce vor de la viață și sunt de temut... uneori. Își cunosc prețul, nu se tem de singurătate și pot lupta cu orice pericol le intră în cale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Leu

Femeia Leu e, la sigur, o femei deosebită. Reprezentantele acestei zodii pot părea firave și inocente, însă ele ascund un caracter fierbinte și sălbatic. Femeia Leu poate fi atât moale și docilă, cât și extrem de puternică.

Berbec

Femeile din zodia Berbec sunt foarte independente și cunosc gustul riscului. Ele nu vor tăcea în caz că nu sunt de acord cu ceva. Ele mereu obțin ceea ce își doresc și întotdeauna își pun scopuri noi și mai greu de atins.

 

 

 

Scorpion

Privirea femeilor Scorpion taie ca o lamă. Ele sunt pasionale și cu un temperament vioi. Cu toate astea, femeile scorpion sunt reci și închise. Niciodată nu poți ști la ce să te aștepți de la ele.

 

 

Vărsător

Femeile Vărsător sunt extrem de imprevizibile. Ele pot fi amabile cu tine, însă peste o oră pot să îți uite până și numele. Femeia Vărsător este neînfricată și optimistă.

 

 

Săgetător

Femeile născute sub steaua Săgetător îi șochează pe toți din jur cu libertatea și determinarea lor. Ele sunt niște firi aprinse și mândre. Viața alături de ele este o sărbătoare continuă.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4361650943756