Martie 22, 2018
Top 5 cele mai bune filme cu Reese Witherspoon în rol central
Astăzi, 22 martie, își sărbătorește ziua de naștere actrița de la Hollywood, Reese Witherspoon.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Una din cele mai fascinante blonde de la Hollywood, Reese Witherspoon împlinește astăzi, 22 martie, vârsta de 42 de ani. Cu acest prilej îți oferim un top cu cele mai memorabile filme ale actriței. 

 

5. Wild

Cheryl Strayed este în pragul divorțului și, după moartea mamei ei, simte că nu mai există speranță. Ea pleacă într-o călătorie de una singură, o călătorie de lungă durată, în timpul căreia trece prin nenumărate experiențe. 

 

 

 

4. Wather of elephants

Este povestea din anii '30 a tânărului Jakob Jankovski, care se află într-o perioadă dificilă din viața sa trebuie să se recompună. Ajunge să muncească la un circ, în calitate de doctor veterinar. Acolo o întâlnește pe Marlena, soția tiranului August Rosenbluth. Între ei izbucnește o dragoste reciprocă. 

 

 

3. Walk the line

Filmul este despre viața interpretului renumit Johnny Cash, începând cu copilăria acestuia. Cash a cântat despre iubire, viață și moarte, într-o manieră plină de disperare și pasiune, așa cum nu se mai auzise până atunci. Este o dramă care  este foarte bine povestită. Merită să o vizionezi. 

 

 

2. Home again

Este o comedie despre viața, dragoste și despre familiile pe care ni le alegem, și despre puterea de a începe totul de la capăt. Alice, eroina principală, decide să înceapă o viață nouă și se mută înapoi în orașul său natal, Los Angeles, împreună cu cele două fetițe ale ei. Acolo îi cunoaște pe trei tineri cineaști. 

 

 

1.Cruel intentions

Este un film dur care povestește istoria unei fete care decide să rămână virgină până când își găsește dragostea adevărată. Știind despre intenția tinerei, un frate și-o soră, fac un pariu. Este o istorie încurcată, care merită văzută, sau, de ce nu, revăzută. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 6.9634029865265