Mai 17, 2018
Top 4 exerciții fizice, cu ajutorul cărora arzi 150 de calorii în câteva minute!
Sezonul estival oficial este declarat deschis, dar tu încă nu te-ai apucat de sport? Menține-ți sănătatea corpului, măcar cu aceste exerciții, cu ajutorul cărora scazi sute de calorii în doar câteva minute.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Este foarte greu să te apuci de sport, dacă acest lucru niciodată în viață nu a fost o prioritate pentru tine, cert este faptul că e timpul să îți tonifiezi corpul. Începe de la acești pași mici, care te vor ajuta să slăbești, și să te simți în tonus. Nu te aștepta la rezultate wow de la început, important e să nu te lași de ele, și vei simți cum corpul tău se schimbă spre bine. 

Jumping Jacks sunt exerciții cardio, care-ți vor pune corpul în mișcare, iar circulația sangvină se îmbunătățește. 

 

 

 Flotările se numară printre cele mai populare și eficiente exerciții, atunci când sunt executate corect. Chiar dacă nu-i atât de simplu să le execuți precum pare, ele mențin și cresc densitatea musculară, cresc nivelul de energie și corectează postura. 

 

 

 

Fandările modelează și întăresc musculatura părții inferioare a corpului, în special fesele, coapsele și gambele!

 

 

 

Genuflexiunile sunt unele dintre cele mai utile exerciții care există. Ele fac o activitate excelentă și utilă pentru tonifierea și întărirea posteriorului, abdomenului și, desigur, a picioarelor. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6528763771057