Septembrie 10, 2019
TOP 3 ținute stilate purtate de Jennifer Lopez la Festivalul de Film de la Torino!
Chiar dacă a împlinit în această vară vârsta de 50 de ani, Jennifer Lopez rămâne la de frumoasă, stilată și sexy, ca-n anii tinereții.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Interpreta l-a luat de braț pe logodnicul său, Alex Rodriguez, și a plecat cu acesta în Italia, unde în prezent se desfățoară Festivalul de Film din Torino - TIFF. 

Cântăreața a venit la TIFF pentru a prezenta filmul "Hustlers", unde aceasta a interpretat rolul principal. Artista a rămas la festival pentru câteva zile. Astfel, interpreta a defilat pe covorul roșu în trei ținute diferite, toate fiind extrem de moderne și stilate. 

La premiera filmului, în care aceasta a interpretat principalul rol, Jennifer a optat pentru o ținută strălucitoare, de la brandul vestimentar Self-Portrait. Acest look, J Lo l-a accesorizat cu o pereche de pantofi cu toc, extrem de înalți, de culoarea neagră. Interpreta a avut o manichiură de aceeași nuanță ca și rochia. 

 

 

A doua ținută a artistei, pe care a aceasta a purtat-o la petrecerea organizată în cadrul festivalului, a fost formată din paiete strălucitoare de culoarea roșie, cu un decolteu amețitor. Rochia era midi, cu mâneca lungă. Interpreta a purtat o pereche de pantofi de tip stiletto, de culoarea roșie și cu un clutch de aceeași nuanță. 

 

 

În cea de-a treia seară a festivalului TIFF, Jennifer Lopez a purtat un costum de culoarea albă, fără umeri. Vedeta a accesorizat ținuta cu o pereche de pantofi cu toc transparenți și o centură de aceeași culoare. Starleta și-a făcut coafură superbă - coadă de cal cu volum.

Care ținută ți-a plăcut cel mai mult?

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72570705413818