Februarie 21, 2020
TOP 3 rețete cu avocado pentru micul dejun

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Avocado este un tip relativ unic de fructe. În ciuda faptului că cele mai multe dintre acestea conțin, în principal, foarte mulți carbohidrați, avocado este recunoscut ca fiind mai degrabă bogat în grăsimi sănătoase. Numeroase studii, atât dovedite, cât și replicate, au reliefat din nou beneficiile acestuia asupra organismului.

Feliile de avocado, pasate sau servite sub formă plană, alături de toast-ul de dimineață reprezintă o idee extrem de ușoară și sănătoasă, fie pentru micul dejun, fie pentru o gustare. Acestea pot fi adăugate și combinate în mai multe moduri, în funcție de gustul și de senzația pe care ne-o dorim. În continuare, vom descoperi împreună trei moduri preferate de mixare a celor două elemente, cu multe altele, respectiv:

Ingrediente:

  • 1 felie de pâine feliată (din secară, grâu, multi-cereale sau orice alt tip preferat);
  • ½ avocado decojit, fără semințe și pasat;
  • Un ou (opțional);
  • 2 felii de roșii (opțional);
  • 2 felii de bacon (opțional);
  • Un ardei proaspăt (opțional);
  • Sare și piper , după gust.

 

 

Avocado cu pâine prăjită (toast) și ou moale

Extrem de ușor de realizat însă foarte delicioasă și bogată în nutrienți, această rețetă este simplă și rapidă. Se ia o felie de pâine prăjită pe care se întinde pasta de avocado (avocado pasat). Pune puțin ulei într-o tigaie mică, iar când acesta atinge temperatura optimă adaugă oul pentru a se prăji. La final, adaugă rezultatul asupra toast-ului cu avocado, presară sare și piper în funcție de gustul pe care îl preferi. În doar 10 minute, micul tău dejun este gata, iar organismul tău va fi plin de energie, încă de la prima oră a dimineții!


 

Avocado cu pâine prăjită (toast) și roșii

Se ia o felie de pâine (toast), pe care se adaugă una sau două felii de avocado (sau avocado pasat), iar la final cele două felii de roșie. Pe deasupra, se adaugă piper proaspăt pasat și sare de mare, după gust.

 

Avocado cu bacon

Această rețetă este printre cele mai simple expuse. În principal, utilizează la început o felie de toast, pe care poți adăuga avocado (felii sau pasat), iar la final cele două felii de bacon (prăjit sau la cuptor, după cum îți place). Bineînțeles, baconul este (sau cel puțin, ar trebui) să fie gătit de seară, pentru ca dimineața întregul proces să fie rapid, iar tu să te poți bucura de o perioadă mai îndelungată de somn și odihnă.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.95388412475586