Martie 18, 2021
Top 15 cei mai frumoși bărbați din lume din 2021
Frumusețea unui bărbat nu este definită doar de aspectul fizic, se știe. Aici se mai adaugă inteligența, carisma, simțul umorului și felul cum tratează o femeie. Prin tabăra noastră nu cred că există cineva care să susțină contrariul. Mai degrabă dintre cei care ar completa lista. Iată un top cu 15 cei mai frumoși bărbați din lume, potrivit calatorul.net.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Jon Hamm

El este tipul din celebra  dramă americană AMC, unde joacă rolul lui Don Draper. Popular pentru abilitățile sale de actorie și de producție, este iubit pentru aspectul său rafinat și matur. Câștigător al Premiului Globul de Aur, și-a obținut recunoașterea mondială pentru rolul Mad Men în 2007. Este de asemenea câștigătorul Premiului Emmy Primetime pentru rolul principal într-un serial dramatic.

Richard Gere

Deși acum e cu părul cărunt, a văzut cineva cum arăta Richard Gere în tinerețe? Încercați să-l căutați și ve-ți înțelege de ce a ajuns în acest top. Acest bărbat nu este doar un actor fenomenal, ci și unul dintre cei mai frumoși bărbați în 2021.

 Joaquin Phoenix

Multe femei se întreabă cum a apărut semnul de pe buza superioară pentru că tuturor li se pare atât de atrăgător. Joaquin Phoenix este acel băiat misterios și liniștit despre care toate femeile au discutat cel puțin odată-n viață.

Prințul William

Știați că atunci când prințul William era pe punctul de a se înscrie la studii, colegiul a primit un număr record de cereri de la studente în acel an? Înțelegem alegerea fetelor – este greu să reziști unui asemenea tip frumos, rafinat și cu un zâmbet fermecător.

Salman Khan

Cel mai frumos bărbat din India – Salman Khan ocupă locul 11 în clasamentul celor mai frumoși bărbați din acest an. Născut pe 27 decembrie 1965 în India, Khan este un foarte bun actor și producător. A primit mai multe premii pentru rolurile sale remarcabile. Are un simț al modei foarte rafinat și are un corp bine sculptat. Mai mult, acesta este singur! Nu s-a căsătorit niciodată. A avut relații cu actrița din Bollywood Aishwarya Rai, Katrina Kaif, Sangeeta Bijlani și Somy Ali. Khan a fost clasat printre cei mai bine plătiți actori din lume conform Forbes. De asemenea, a fost clasat drept „Cel mai căutat indian pe internet”.

Robert Pattinson

Născut în 1986, acest actor, producător, model și muzician în vârstă de 34 de ani este un adevărat ”bătăi de inimă” pentru adolescente și nu doar. Indiferent de ceea ce spun criticii, știm însă că a făcut senzații cu  Twilight. Nimeni nu poate da uitării privirea sa!

Noah Mills

Cel mai frumos bărbat din Taiwan s-a născut la 22 septembrie 1984 în Taiwan. El este, de asemenea, unul dintre cei mai eleganți bărbați din această țară, datorită stilului foarte delicat pentru vestimentație. Și Godfrey Gao este (încă) singur!

Brad Pitt

Chris Evans este un actor american popular, datorită rolului de căpitan America și pentru apariția în serialele Fantastic Four. În plus, el este al doilea dintre cei mai frumoși bărbați cu barbă. În plus, a fost cel mai frumos bărbat din 2019.

Johnny Depp

Bărbatul care atrage femeile de toate vârstele. Este popular pentru mai multe roluri în care a jucat. Am dori să menționăm rolul său în „Alice în Țara Minunilor” și „Charlie și fabrica de ciocolată”, ambele având la bază cărți de bestseller.

Omar Borkan Al Gala

Interesant este că acestui bărbat i s-a cerut de fapt să părăsească Regatul Arabiei Saudite din cauza faptului că arăta atât de bine. Acesta a fost cea mai căutată persoană de pe internet în 2013. Născut la 23 septembrie 1989 la Bagdad, Irak – Omar Borkan Al Gala este poet, actor și ”senzație” de internet, fiind și unul dintre cei mai sexy. De asemenea, este cel mai frumos bărbat cu barbă. Urmărește-l pe 

Justin Trudeau

Actualul prim-ministru al Canadei este iubit nu doar pentru aspectul său fizic, ci și pentru dragostea de umanitate pe care o poartă. În plus, este al doilea cel mai tânăr prim-ministru al țării.

Tom Cruise

Femeile din întreaga lume sunt înnebunite după chipul și personalitatea sa fermecătoare. Astorul a câștigat premiul Globul de Aur de trei ori. De asemenea, este cel mai bogat actor din lume. Pe lângă trăsăturile faciale deosebite, este apreciat și pentru coafurile sale mereu stilate.

Hrithik Roshan

S-a născut pe 10 ianuarie 1974 în India. Este un faimos actor și dansator. Roshan s-a căsătorit în 2000 cu Sussanne Khan, dar, din păcate, au divorțat imediat după 14 ani. Este fiul celebrului producător indian Rakesh Roshan. Primul său film „Kaho Na Pyar Hai” a fost cel mai mare succes la Box Office. De asemenea, s-a implicat în diverse lucrări umanitare și caritabile. În plus, este și unul dintre cei mai bogați actori din Bollywood.

Femeile din întreaga lume sunt înnebunite după chipul și personalitatea sa fermecătoare. Astorul a câștigat premiul Globul de Aur de trei ori. De asemenea, este cel mai bogat actor din lume. Pe lângă trăsăturile faciale deosebite, este apreciat și pentru coafurile sale mereu stilate.

Hrithik Roshan

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.91603755950928