Ianuarie 20, 2020
TOP 10! Vezi unde își petrec vacanța de iarnă vedetele din showbizul autohton

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Toată lumea a avut parte de câteva zile libere la începutul noului an, pentru a se odihni din plin după lunile în care s-a muncit din greu. Vedetele din showbizul autohton nu au renunțat nici ele la câteva zile de odihnă departe de casă, pe care le-au petrecut cum au știut ei mai bine.

Au plecat în mini vacanțe în cele mai diverse colțuri ale lumii. Unii au plecat la munte, pentru a se simți într-o adevărată poveste de iarnă, alții au ales ceva mai exotic și s-au relaxat la soare. Haideți să simțim și noi energia vibrantă care este emanată din pozele pe care vedetele le încarcă pe rețelele sociale pentru a ne bucura nouă tuturor ochii. E timpul să evadăm în lumea vacanțelor și a distracției. 

 

 

Prezentatoarea de știri de la noi din țară, Cristina Moldovanu, a plecat în vacanță nu departe de casă. Bruneta a decis să meargă la Poiana Brașov alături de familia sa. Aici au avut parte de zăpadă, voie bună și de senzații de neuitat. 

 

 

Tot la Poiana Brașov și-a petrecut vacanța de iarnă și o altă prezentatoare TV autohtonă, Svetlana Stanchevici. Și ea a fost la odihnă alături de soțul său și și-a petrecut timpul de minune. Aici este o atmoferă de vis și te simți ca într-o adevărată poveste de iarnă.

 

 

În Ajunul Sfântului Vasile, ex solistul trupei O-Zone, Radu Sîrbu, care în prezent activează în calitate de producător muzical peste Prut, a venit și el la Poiana Brașov pentru că știe că bateriile cel mai bine se încarcă pe timp de iarnă, în sânul naturii, la munte. 

 

 

A plecat la Londra într-o mini vacanță ex prezentatoarea TV din Moldova, Cristina Gheiceanu. Pentru a-și reînprospăta gândurile și pentru a se odihni, vedeta TV a venit la Londra. Aici a vizitat locuri turistice, a făcut poze și s-a bucurat de viață. 

 

 

Modelul autohton, Anastasia Iacub se lasă răsfățată de soarele din Abu Dhabi. Frumoasa brunetă, care anul trecut a participat la show-ul televizat DOM 2, se distrează de minune în capitala Emiratelor Arabe Unite. Modelul a postat zeci de poze de-o frumusețe rară pe contul său oficial de Instagram. 

 


 

La fel pentru o destinație exotică a optat și prezentatoare TV de la noi din țară, Daniela Ciocanu. Vedeta de televiziune a plecat împreună cu soțul său și cu fetița în Bali. Vacanța este superbă, soarele este bestial, cel puțin acest lucru îl putem vedea din pozele pe care Daniela le încarcă pe Insta. 

 

 

La doar două luni de la sarcină, o altă prezentatoare TV din Moldova, Silvia Petrov, a plecat și ea într-o vacanță exotică. Alături de fetița abia apărută pe lume și soțul iubitor, ea a plecat în Maldive. Nisipul fin îi sunt pe plac micuței, cum să nu! Cine nu și-ar fi dorit să-și petreacă vacanța de iarnă în Maldive. 

 

 

Irina Rimes a avut parte de un început de an nu chiar satisfăcător. Hemoragia internă pe care a avut-o chiar în noaptea dintre ani i-au dat toate planurile peste cap. Concertele au fost amânate, părinții panicați, fanii înlăcrimați... Din fericire însă, toate au fost rezolvate cu brio, artista se simte mult mai bine și de aceea, a decis să plece și ea în vacanță. Vedeta împreună cu noul său prieten, pe care nu-l mai ascunde de ochii lumii, au plecat în - Africa!

 

Toată lumea vrea în ... Mexic! Da,da! Și anume acolo a decis să plece în vacanța de iarnă interpreta Cornelia Ștefăneț. În vacanța atipică vedeta autohtonă a plecat alături de soțul său, muzicianul Marcel Ștefăneț. Cei doi au încărcat foarte multe poze incredibile pe Instagram iar internăuții i-au bucurat cu o mulțime de like-uri. 

 

Au trăit visul american chiar din primele zile din an Costi Burlacu și Corina Țepeș. Frumosul cuplu au plecat în SUA la finii lor în ospeție și s-au bucurat la justa valoare de aceste zile. A fost o vacanță minunată, care va rămâne în amintirea celebrului cuplu ani de zile. În această escapadă ei au avut parte chiar și de zăpadă. Au savurat timpul de minune la săniuș, pentru că acasă, nu se știe când în sfârșit vom avea parte de ninsoare. 

Realizat de: Victoria Kirilov

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89680814743042