Martie 19, 2020
TOP 10! Vezi cum își petrec timpul vedetele în carantină
It's Corona Time. 

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Am așteptat primăvara anului 2020 cu toată ardoarea. În zilele de iarnă, abia așteptam să vedem cum înfloresc copacii, să ieșim la aer liber și să simțim vibrația fluturilor. Dar uite că, pandemia care ne-a învăluit, nu ne lasă să ne bucurăm de timpul minunat de-afară și suntem nevoiți să stăm acasă.

Dar chiar și atunci când stăm acasă ne putem distra de minune, putem găti, citi, dormi. Cu alte cuvinte, trebuie să percepem această provocare a sorții, ca un bun prilej de a ne păzi, odihni și simți bine acasă, în sânul familiei. 

Vedetele de la noi din țară ne îndeamnă să rămânem acasă, lângă cei dragi, pentru ca mai apoi, scutindu-ne de bună voie de infecție, să ne bucurăm de viață și de primăvară. Să vedem cum își petrec timpul vedetele autohtone în propriile case.

 

Tatiana Heghea a gătit un tiramisu delicios. Deși recunoaște că nu i-a fost ușor să gătească în compania celor doi pici ai săi, totuși, timpul petrecut la bucătărie a fost plăcut iar rezultatul - delicios. 

 

 

Și interpreta Cornelia Ștefăneț s-a apucat de gătit stând acasă. Aceasta a preparat niște clătite apetisante, pe care le-a savurat împreună cu soțul și cu fiica Sănduța.

 

 

Lili Ojovan a scos din cămară trei borcane cu de toate, smântânică, murături pentru "jinică", și nu în ultimul rând, un compot ca la mama acasă, din vișine dulci-acrișoare. Prezentatoarea îi îndeamnă pe moldovenii de pretutindeni să stea acasă și să aibă grijă de sănătatea proprie și de sănătatea celor din jur. 

 

 

Nici Diana Brescan nu se plictisește stând acasă. Aceasta, bea suc de portocale și mănâncă fructe exotice. 

 

 

Prezentatoarea TV Inesa Voscoboinic își petrece timpul în carantină alături de fetița ei. Citește, se odihnește și se joacă cu cei doi căței ai săi. 

 

 

Tot în compania animăluțelor de companie își petrece timpul și modelul autohton Anastasia Fotachi. Ea stă acasă și-i îndeamnă pe toți ceilalți să facă la fel. 

 

Interpreta de muzică populară, Mihaela Tabură încurajează această mișcare. Ea apare într-o poză cu mesajul - stau acasă, stai și tu. 

 

 

Nu au rămas indiferenți nici băieții de la Sunstroke project, care au lansat o piesă motivațională prin care se adresează lumii să stea acasă. Premiera clipului video a avut loc aseară. 

 

 

 

Băieții de la Zdob și Zdub se bucură de carantină. Într-o postare de pe pagina de Facebook, Roman Iagupov, solistul trupei Zdob și Zdub a spus că sistemul imunitar poate fi întărit prin muzică și prin buna dispoziție. Acesta ne încurajează să stăm acasă, să lăsăm grijile la o parte și să dansăm.

 

Natalia Gordienko se simte tristă stând acasă. Tristețea acesteia totuși este generată de faptul că Eurovisionul din acest an a fost amânat. Totuși, interpreta susține decizia organizatorilor concursului, afirmând că nimic în lume nu-i mai important ca sănătatea.

Realizat de: Victoria Kirilov

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 6.6320073604584