Martie 26, 2019
Top 10 vedete mondiale născute la 26 martie. Află care sunt acestea!
La 26 martie s-au născut extrem de multe vedete din showbizz-ul mondial. Actori, actrițe, interpreți, sunt zeci de nume celebrecare s-au născut într-o zi ca aceasta. Să vedem care sunt ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În prima lună a primăverii, în cea de-a 26-a zi, s-au născut multe vedete de talie internațională. Cu acest prilej, noi ți-am pregătit un top special, ca să știi și tu care sunt vedetele care s-au născut într-o zi ca aceasta. 

 

Alan Arkin (84)

Celebru actor de la Hollywood, deținătorul unui premiu Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar. A devenit cunoscut mulțumită rolurilor sale negative pe care le-a interpretat de-a lungul anilor. 

 

Jay Sean (36)

Interpretul britanico-asiatic care a devenit celebru pentru super hitul său "Ride it".

 

James Caan (77)

A devenit faimos datorită rolului lui din filmul "Nașul". S-a filmat în numeroase filme celebre, și a fost de mai multe ori nominalizat la premiile Oscar, la globurile de Aur și la Bafta. 

 

Amy Smart (42)

Actriță și model american, și-a început cariera în calitate de actriță în anul 1996. A fost iubita actorului Brandon Barnes timp de 15 ani. Celebră pentru rolurile din filmele "Interstate 60: Episodes of the Road", "Just Friends", "The Butterfly Effect".

 

Jennifer Grey (58)

Marea faimă a actriței a venit după ce s-a filmat alături de Patrick Swayze în filmul "Dirty dancing", din anul 1987. Ea a fost logodită în anul 1990 cu Johnny Depp. Tot în acest an, actrița și-a făcut  rinoplastică care nu a fost una reușită. Actrița și-a pierdut identitatea, și a suferit mult din cauza acestei schimbări radicale. Chiar și prietenii ei nu o mai recunoșteau. 

 

Martin McDonagh (48)

Regizor, producător și scenarist britanic. El a scris scenariul pentru filmul "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri", care a fost nominalizat la premiile Oscar în acest an. 

 

Keira Knightley (33)

Una din cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood, celebră pentru rolurile din filmele "Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl", "The Imitation Game", "Pride & Prejudice". 

 

Diana Ross (74)

Este cântăreață de culoare cu renume mondial, care are în palmaresul său 12 premii Grammy. A fost nominalizată la Oscar. Ea este una din puținele dețintoare a două stele pe aleea Hollywood Walk of Fame, pentru cariera solo și pentru cariera în calitate de solistă în trupa "The Supremes".

 

 

Steven Tyler (69)

Solistul de muzică rock al formației "Aerosmith". Tylor este cunosctut pentru vocea sa guturală și pentru posibilitatea de a cânta la mai multe instrumente muzicale. A scris soundtrack-ul pentru filmul "Armagedon", devenind una din cele mai frumoase balade de pretutindeni. El are o fiică, celebra actriță Liv Tylor. 

 

Leslie Mann (46)

Actriță de comedie de la Hollywood, cunoscută pentru rolurile din filmele "The 40-Year-Old Virgin", "The Other Woman", "Knocked Up"

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4612014293671