Septembrie 27, 2019
TOP 10 ținute memorabile ale actriței Gwyneth Paltrow pe covorul roșu!
Celebra actriță de la Hollywood, Gwyneth Paltrow, este omagiată astăzi, 27 septembrie. Vedeta de cinema împlinește vârsta de 47 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Gingașă, frumoasă și extrem de feminină, Gwyneth Paltrow, este actrița care te vrăjește cu farmecul său. La evenimente mereu arată superb, are un talent actoricesc de invidiat și arată bestial. Pentru că e ziua ei de naștere, și pentru că ne place la nebunie modul în care Gwyneth Paltrow se îmbracă la ceremonii, am hotărât să adunăm într-un top cele mai memorabile ținute ale actriței, din toate timpurile, de la evenimentele de amploare la care a participat actrița. 

 

În anul 2005, la ceremonia de decernare a premiilor Oscar, actrița a purtat o rochie de culoarea roz pal de la Ralph Lauren. 

 

Cu doi ani mai târziu, tot la premiile Oscar, vedeta a optat pentru o rochie de culoarea piersicului, care-i aparține designerului vestimentar Zac Posen.

 

 

 

În anul 2008, la o petrecere organizată de Madonna, Gwyneth și-a dezgolit picioarele interminabile optând pentru o rochie de la Gucci de culoarea roz pudrat, cu un bant enorm. 

 

 

La premiera filmului 'Iron Man', care s-a desfășurat la Londra, vedeta a purtat o rochie strălucitoare cu paiete de culoarea neagră, de la brandul Balmain. 

 

 

Tot la premiera acestui film, doar că deja la New York, vedeta a purtat o rochie mini de culoarea neagră de la Stella McCartney. 

 

În Los Angeles, la premiera filmului "The Iron Man 2", actrița de la Hollywood a purtat o ținută minunată de la Giorgio Armani. 

 

 

La petrecerea de la Oscar 2011, care se intitula "Femeia în film", Gwyneth a purtat o salopetă de culoarea neagră, care s-a aranjat perfect pe figura actriței. 

 

 

Cu un an mai târziu, la premiile Oscar, vedeta a purtat o ținută de culoarea albă de la renumitul designer Tom Ford. 

 

 

În anul 2012, la Met Gala, starleta a purtat o rochie scurtă, de culoarea albăstrie de la Prada. Vedeta a arătat fenomenal.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73542833328247